Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jakie macie plany na maj????

Polecane posty

A ja liczę na to że znajde prace i w końcu ułoże sobie jakoś normalnie życie. I nie wiem co dalej? czy podchodzic w tym roku do tej pierdolonej matury. Nawet kolega ukradł mi mój staż.

Średnie wykształcenie mam ale niby z czym się załamuje. Ja już sam nie wiem co zrobic ze swoim życiem. Chciałbym znalezc prace, całe moje życie to gówno warte, ja nawet nad polskim morzem nie byłem.

Gość jakamajkataka
oooo ja już sie nie moge doczekać majówki.....wyjechałam na studia 5 lat temu do Krakowa, tutaj mieszkam i żyję...tęsknię jednak bardzooooo za swoim rodzinnym miasteczkiem na podkarpaciu...w krk mam obecne zycie, narzeczonego itd...ale na majówkę...pakujemy się i jedziemy w sobotę do mojego ukochanego miasta.....pozniej solina a w poniedzialek Krasiczyn i planowanie wesela...cos czuję ,że to będzie najwspanialszy "tydzień" ;-) od dawna niewidziane uliczki i kamieniczki,znajomi,ukochane smaki i zapachy a do tego wspaniale dla każdej kobiety przygotowania weselne ;-)) ehhhh nie zamienie sie z nikim ;-)))))) i życzę wszystkim udanej majówki, podobno ma byc bradzoooo ciepło

Chodze, dzwonie, telefonuje. Ostatnio dostałem nawet 6 ofert które jutro wykorzystwo Tesco, Carrefour,Cooper i Polplast w Myślenicach oraz Alpha i Eurosnack w Dobczycach. Jutro od rana będę próbował tam, może się uda.

Gość czarna dziura w dupie
jaka majówka ? Za co kurwa !w tym kraju ludzie na rencie to klepią bide z nędzą...obyś się nie pochorowała za młodu tak jak ja 15 lat temu ...a plany były jak u was ...

Gość hjkjnmfhujkm,
mam prośbe, czy móglbys zmienic nick albo nie tworzyć idiotycznych tematów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!