Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

curly1993

plan ramowy prezentacji maturalnej

Polecane posty

orientuje sie ktos czy taki plan musi zawierac dodatkowo teze? czy sam temat prezentacji wystarczy?

Gość dghrf
to mozna jeszcze to oddawac? ja oddawalam tydzien temu. a juz nie chodze do szkoly i bylo troche nie halo :D a teza, czyli co masz na mysli ? musi na pewno zawierac pkt 4 - materialy pomocnicze, nawet jesli ich nie masz.

Gość yy...
Ale przy wejściu już niczego nie oddajesz, plan ramowy oddaje się na określony czas przed egzaminem (nie chcę składać, ale jakoś tydzień?)

Gość dere222
tego nie dajesz komisji tylko masz to przed sobam, oni sprawdzaja jedynie czy nie masz tam zbyt duzo napisane tzn masz miec tylko mniej wiecej w punktach napisane po kolei o czym masz zamiar mowic

Gość dghrf
ojej, to ja nic nie wiem, ze sie daje takie cos. czyli co dokladnie sie daje powiedz, bo spotkalam sie niedawno z nauczycielka polskiego, czyli moja vice i zarazem organizatorka matur, i mi nic nie powiedziala :(

no bibliografie skladalismy do ktoregos tam kwietnia 4 chyba, a nasza polonistka powiedziala nam ze jesli chcemy bo nie jest to obowiazkowe mozemy zabrac ze sb plan ranowy w 2 egzemplarzach jeden dla sb drugi dla komisji no i tu sie pojawia problem bo szukalam przykladowych planow na roznych stronach ale w kazdym pisza co innego i w niektorych spotkalam sie z teza... dlatego pojawilo sie u mnie pytanie czy musze miec tez teze czy wystarczy sam temat?

Gość dghrf
ja nawet nie wiem o jaka teze Ci chodzi. A bibliografie to chyba bede musiala sobie sama wydrukowac jeszcze raz i wniesc na sale:P tak ?

Gość dere222
bibliografi juz nie musisz oddawać na maturze, komisja ją ma bo z pewnością oddawalas;) mowie wam ze plan ramowy to tylko wypisane w punktach co mowicie zeby wam bylo latwiej sie nie pogubić, komisja tylko to oglada czy nie zawiera za duzo inf i tyle