Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

były prawiczek

Spis toksycznych zachowań - profilaktycznie ku przestrodze

Polecane posty

Hej tak mnie naszło żeby zrobić listę toksycznych , manipulacyjnych zachowań ludzi. Jeżeli ktoś się nie zgodzi lub chce dodać swoje propozycje to zapraszam. -gdy zaczyna wytkniemy komuś błąd on/ona automatycznie wytyka nam nasz błąd z przeszłości tnz wypominanie nieistotne dla obecnej sprawy -proste wymuszenia "bo ty mnie nie kochasz" -obgadywanie ludzi w sposób negatywny -wyśmiewanie ludzi za wygląd -krytykowanie(w sposób negatywny czepialski ) człowieka za to co robi w życiu -czepianie się za słówka i zamiast skupiać się na istocie sprawy to krążyć dookoła tematu -szukanie dziury w całym w imię " jestem realistą " -wmawianie komuś swojego zdania jako te nadrzędne ,a jak nie to jesteś" głupi" !! To tak na szybkiego zapewne jest tego 100X tyle jak ktoś ma jakiś swój pomysł to zapraszam lub chce poprawić coś dodać do tego co już nabazgroliłem.

Gość P adwokat anna
zacznij od siebie!

Gość smutnojakcholera
zgadzam się z listą, ale zbyt zmęczonam by podać coś nowego :D

Gość pistacje i morele
może na początek dodam -obrona przez atak i permanentne odwracanie kota ogonem [tu pozdrowienia dla revolvera] - ignorowanie cudzej obecności we wszelkich odmianach -leczenie własnych kompleksów metoda dewaluacji adwersarza w sposób niegodny/chamski