Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Wiara w siebie ja po tym jak uslyszalem o wyksztalcenie rodzicow mam te wiare!

Polecane posty

Taka prawda :) moja matka też nie ma matury skończyła liceum zawodowe - mechanik obróki skrawania a tata zawodowka - slusarz

Moja matka też nie ma matury a prawda jest taka że nasza rodzina wygląda tak - Matka bezrobotna - Ojciec bezrobotny - I ja bezrobotny

Gość kozuchazboczuchaaa
ch...j ci w d..pe - taka prawda

Gość Jomalla, Nigeria
masz dobre geny. poradzisz sobie w życiu

TO JEST MOJA RODZINA Matka bezrobotna Ja bezrobotny Ojciec bezrobotny Oprócz tej rodziny opisze wam troche wiecej zaczne od rodziny matki Babka - awanturnica, niebezpieczna, wyzywa wszystkie kobiety od k**ew, chłopów od ch*jów. Agresywna, bardzo często leci do bijatyk. Dziadek - stary alkoholik, awanturnik, leci do każdego z łapami. Wyzywa każdego od k**ew. RODZENSTWO MATKI Wujek - Bezrobotny alkoholik, który ostatnio pobił się z dziadkiem Żona wujka - Alkoholiczka, liczy na pieniądze teściów, często okradała moich dziadków. Kobieta pracuje jako sprzątaczka. Syn wujostwa - wieczny student, alkoholik Córka wujostwa - uczennica technikum, alkoholiczka i puszczalska Wujek - Wykształcony, na stanowisku, alkoholik. Pobił się z dziadkiem. Żona wujka - wykształcona, na stanowisku, alkoholiczka. Która również każdego okrada i puszcza się. Corka wujostwa - Alkoholiczka i puszczalska Ciotka - Alkoholiczka, leciala z nozem do swojego meza, agresywna i najbogatsza ktora dobrze cie okrada z papierosow i pieniedzy Maz ciotki - Zostawil zone dla innej, chodzil na prostytutki Ich corki - Jedna 7 druga 3 lata, wychowywane glownie przez dziadkow, obie wyjawiaja agresje. Strona ojca to tak Matka ojca, ona nie zyje ale miala czworo dzieci, kazde z innym mezczyzna Ojciec ojca, on nie zyje ale oprocz mojego ojca mial jeszcze 5 corek, kazde z inna kobieta Przyrodni brat mojego ojca ma dwojke doroslych dzieci. Zona go zostawila, syn alkoholik i gej a corka alkoholiczka i lesbijka. Przyrodnia siostra mojego taty, alkoholiczka, wychowala nieslubnego syna ktory rowniez jest alkoholikiem. Trzeci przyrodni brat mojego starego to zrobil dwoch synow jednej babie i trzeciego drugiej babie. Jeden syn w wiezieniu a pozostala dwojka w domu poprawczym. Czy ja też wliczam się do tej patologii??