Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Ale był fajny mecz, nawet nie myślałem o Oleńce, tylko piwo i kumple

Polecane posty

Gość pięknie dziękuję! :)
tak , kto z kim?to ja nic nie wiem :)

Gość turcja
ja lubie mecze:) zawsze ogladam LM, jestem za barcelona bo jak ogladalam swoj pierwszy mecz w calosci w zyciu to grała wlasnie FCB i z sentymentu zawsze im kibicuje. A dzisiejszy mecz nie uwazam za porazke, stało sie, a kazdy wie ze chelsea po prostu miala wiecej szczescia niz umiejetnosci. Trudo, FC Barcelona i tak jest dla mnie najlepsza

Gość turcja
a finał... no coz, real pewnie zdobedzie tytuł.. glupi ronaldo chyba peknie z dumy wrrr jak ja go nie lubie;p

Gość turcja
własnie... wfff polfinały LM i zeby nie wiedziec kto z kim... wszedzie sie o tym trąbi!

Gość pięknie dziękuję! :)
wiesz powiem ci.. :)) a to do mnie /Zdziro? :)

Gość turcja
Ja bede za chelsea w finale :) a kłocic sie nie bede i przekonywac kto lepszy bo po co, kazde z nas wie swoje:) a ogolnie to chyba miła niespodzianka dla ciebie ze chelsea tak daleko zaszła^^

Gość turcja
niby w 10, ale ile bylo sytuacji bramkowych, gdzie po prostu złosliwosc losu chyba zdecydowała ze gol nie padł to wszyscy chyba widzieli, mam tu na mysli ostatnie minuty, messi moze mial po prostu gorszy dzien, trudno, nawet mistrzowi moze sie zdarzyc, ale chelsea mozna tylko pogratulowac, jednak szanse na wygranie LM są znikome, ale drugie miejsce ktos musi zajac;p

Gość ghujkgyuioep;fd
patrzec nie mozesz ?to nie moja wina że masz z sobie ogrom nienwiści :)i nigdzie nie pojde ':) wolałabym abys ty zniknał bo twoj wygląd odstrasza :)

Gość turcja
Nie jest, ale oczywiscie facet bedzie tylko obrazał przeciwnikow, no coz, taka wasza natura chyba...

Gość turcja
na jednego? a reszta? przeciez to gra zespolowa, zeby messi mogl strzelic, to inni musza dobrze podac, poza tym nie tylko on strzela gole, dzis chocby Busquets, nie wspominajac o Iniescie:)

Gość BRAVOO
viva BARCA!!!

Gość Kedud
To pewne ze żadna dziewczyna nie będzie z takim upoleśdzeńcem