Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alzar

W poszukiwaniu odpowiedniej diety

Polecane posty

Gość Alzar

W sumie to nie wiem czy to bardzo poważny problem. Otóż moja sytuacja jest następująca - mężczyzna - 21 lat - wzrost ok 180cm - waga ok 58-60 kg - praca - umiarkowany wysiłek fizyczny Jestem baardzo szczupły i nie wiem co zrobić. Lubie zjeść, choć jestem bardzo wybredny w jedzeniu, lecz gdy naprawdę jest na obiad coś co lubię to jem ile się da. Niestety w mojej "diecie" nie ma warzyw i owoców (śladowa ilość), jest za to bardzo duża ilość słodyczy. Dla mnie zjeść tabliczkę czekolady to żaden wyczyn, do tego ciastko, 2 paczki delicji itp itd. Nie jadam śniadań, kolacje czasami. Od dawna przeszkadza mi to że jestem szczupły, ale myślałem że to przejściowe, tak mi mówili wszyscy. Do czasu aż ostatnio spotkałem się ze znajomymi których nie widziałem jakiś czas a oni do mnie że "chyba schudłem". Przejąłem się nie na żarty. Możecie mi coś doradzić? Jakąś dietę bądź coś w tym stylu ?? Proszę...

Gość keolordejjsj
pewne cos cie zjda od srodka.

Gość może nadczynność tarczycy
albo pasożyty , a badania sobie robisz?

Gość Alzar
Coś mnie zjada od środka ? Co masz na myśli ? Nie, badań żadnych nie robiłem od dawna, może powinienem...

Gość maleńka :(
Skoro zjdasz tak dużą ilosc słodyczy to w twoim organzimie panuja swietne warunki dla pasozwytów do tego pomimo zjadanego cukru nie tyjesz wiec moze warto wykonac badania w kiwrunku pasozytów.

Gość okolonka
no zdecydowanie obstawiam na robale.

Gość Alzar
Myślę o tym od dłuższego czasu, jak najszybciej wybiorę się do rodzinnego po jakieś skierowanie. Mam też pytanie, a raczej prośbę o opinie na temat leku Portagen. Korzystał ktoś może ?