Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliamna

Bardzo pilnie proszę o pomoc! Dziecko zasnęło...

Polecane posty

Gość liliamna

Synek usnął wczoraj nad lekcjami... układał wiersz o marzeniach... mamy połowę czy ktoś z was byłby w stanie pomóc nam ułożyć resztę??? Marzenia - moja chwila zapomnienia, Już ruszam przez świat, już pędzę do gwiazd, Jestem w stanie góry przenosić, O nic już nie muszę prosić, W moich marzeniach wszystko już mam no i nie mamy dalszej części ja siedzę dumam ale mam umysł matematyczny i ciężko...

Gość Poeta wioskowy
liliamna Synek usnął wczoraj nad lekcjami... układał wiersz o marzeniach... mamy połowę czy ktoś z was byłby w stanie pomóc nam ułożyć resztę??? Marzenia - moja chwila zapomnienia, Już ruszam przez świat, już pędzę do gwiazd, Jestem w stanie góry przenosić, O nic już nie muszę prosić, W moich marzeniach wszystko już mam Chciałbym poruchać fajna niewiastę ale chuja mam niczym z ciasta.. Pragne by ssała mi go i lizała a ja bym jej go wsadził w anala z dupy do gęby, z gęby do dupy i tak w kółko a w okól same trupy

Gość tytythtyutyu
Marzenia - moja chwila zapomnienia, Już ruszam przez świat, już pędzę do gwiazd, Jestem w stanie góry przenosić, O nic już nie muszę prosić, W moich marzeniach wszystko już mam Mogę latać jak ptak i pływać jak ryba. Zwiedzać kosmos bez rakiety.

Marzenia - moja chwila zapomnienia, Już ruszam przez świat, już pędzę do gwiazd, Jestem w stanie góry przenosić, O nic już nie muszę prosić, W moich marzeniach wszystko już mam taki mój mały zaklęty świat gdzie jestem strażakiem, zołnierzem, rybakiem kosmitą, rycerzem, niebieskim ptakiem Wszystko to moje małe marzenia dziecięca chwila zapomnienia

Gość tytythtyutyu
Marzenia , radość moja wielka. Tu niema łez i trosk. Marzyć mogę w każdy dzień i w każdą noc.

Marzenia - moja chwila zapomnienia, Już ruszam przez świat, już pędzę do gwiazd, Jestem w stanie góry przenosić, O nic już nie muszę prosić, W moich marzeniach wszystko już mam taki mój mały zaklęty świat gdzie jestem strażakiem, zołnierzem, rybakiem kosmitą, rycerzem, niebieskim ptakiem Wszystko to moje małe marzenia dziecięca chwila zapomnienia Gdy jest mi troche smutno czasem zamykam się w nim, przed życia hałasem Tam jest mi dobrze, bo wtedy wiem ze moge być kimś, kim tylko chcę :D

Gość liliamna
bardzo wszystkim dziękuję 🌻 nawet nie macie pojęcia jaka jestem wam wdzięczna :) głównie Ajven 🌻 ale nie martw się nie jestem taka zeby wszystko przepisać od kogoś:) troszeczke zmienilam dodalam ale na dobry trop mnie naprowadzilas ... ja już nie myślałam :)

"ale na dobry trop mnie naprowadzilas " jestem mężczyzną :)

Gość liliamna
o to szok :p bardzo przepraszam i w takim razie jeszcze bardziej dziękuję :)

Gość la la
Ajven - najlepiej napisał! gratulacje ;D

Gość Kobieta w szoku:)
Ajven chyba ci się oświadcze:) uwielbiam takich facetów:)

To nie miało byc zabawne:)

A więc nawet inaczej się śmiejesz...:) chwila...bede marzyć:) he he:) mój facet nigdy do wiersza by się nie zabrał... Och Ajven:):)

No ja tez wierszy nie piszę, ale trza było pomóc....to napisałem co mi tam do głowy przyszło:)

On by nawet nie pomógł w takiej sprawie...z reszta podrywam faceta z kafe chyba jeszcze się nie obudzilam:)

Gość jabadanadam
liliamna nie wstyd Ci,że chcesz wspolnie z internautami odrobićlekcję za dziecko? Jeżeli dzecko usneło nad lekcjami,to albo za późno lekcje odrabia,albo nie śpi tyleile powinno,albo za rzadko wychodzi na dwór,albo chore jest,albo wszystko razem.

Gość hjhjfjhdjhdjh
kobieta w szkou-> rozbawilas mnie tym tekstem "...z reszta podrywam faceta z kafe chyba jeszcze się nie obudzilam " hahahahaha

Gość Kobieta w szoku
Dobrze że rozbawilam trochę śmiechu z rana nie zaszkodzi:)

Gość .....Ilona.....
Ajven, a żony nie szukasz może?

Gość liliamna
nie nie jest mi wstyd ...dziecko zasnęło było zmęczone bo w szkole bardzo długo był... musiałam coś zrobić... było by mi wstyd gdybym to tak zostawiła... jestem matką i muszę pomagać dziecku ... ale nie myśl ze ujdzie mu to tak płazem w weekend będzie musiał sam dopisać drugą (zupełnie inną część swojego wiersza, zeby nie myslal ze w zyciu wszystko przychodzi tak łatwo