Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PodstępnyTyp

Podstęp... ? Dobry sposób na pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość PodstępnyTyp

Witam;) wpadłem na pewien pomysł . Otóż chciałbym przeżyć swój pierwszy raz i do tego chcę posłużyć podstępem w pewnym stopniu. Mam dziewczynę która nie chce jeszcze seksu więc zamierzam zwiększyć jej tylko chęci:) tak naprawdę to jej się chce tylko czeka na odpowiedni moment. A więc zacznę od tego jak to ma wyglądać . Niedługo idę na wesele do kolegi i dostałem zaproszenie z osobą towarzyszącą. Mam zamiar to wykorzystać . Ale jak ;) już mówię . Pojadę po dziewczynę , następnie pójdziemy na to wesele tam troszkę ją spije ale nie tak bardzo :p i gdy przyjedziemy do domu zaproponuje jej drinka . No właśnie ale jakiego ? Przygotuje to wcześniej dodając do wina jakiś afrodyzjak który spowoduje u niej większą chęć na seks . Tak żeby sama się na mnie rzuciła i żeby nie wyszło na to że się do niej dobierałem :) i bd po wszystkim :p Co o tym myślicie ? Możecie mi wskazać argumenty za i przeciw ? . :)

Afrodyzjaki to bujda. Poza tym, jeśli to ma być jej pierwszy raz w ogóle to naprawdę chcesz, żeby była wtedy pijana? :o Córka ją zapyta za kilkanaście lat: "mamo jak wyglądał Twój pierwszy raz?", a ona odpowie: "nie pamiętam, byłam pijana".

Gość dzwońcie na 997
chce jej pigule gwałtu zapodać :o Taki teN AFRODYZJAK :o:o

Mnie bardziej ciekawi, co powie, jeśli dziewczyna oskarży go o gwałt, albo co gorsza przekręci się, bo będzie uczulona na jakieś ecie-pecie z magicznej mikstury. Trzeba być pojebanym, żeby dolewać komuś coś do drinka, bez jego wiedzy.

Gość stereo nie mono
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ;D