Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhjkj

Hotel Amber Baltic - Międzyzdroje

Polecane posty

Gość jkhjkj

Czy ktos byl w tym hotelu ? Bo mam takie pytanie co trzeba zabrac ? Np. Swoja suszarke do włosów,ręcznik, szlafrok czy tam to jest ?

Gość gość
Ja byłam w tym hotelu 2 razy :) Suszarkę i ręczniki masz a co do szlafroka to nie jestem pewna...chyba nie ?:O A jeśli mogę coś powiedzieć o samym hotelu...bajeczne położenie przy samej plaży :) Jedzonko też dobre :) Niestety mam też zastrzeżenia bo meble i łazienka to chyba pamiętały czasy mojego pierwszego pobytu w 1996 :O Powymieniali chyba tylko telewizory na lcd... Hotel to już stary budynek i to widać. Moim zdaniem ceny są nieadekwatne do standardu pokoi...Przydałby sie generalny remont ... Gdyby hotel został odnowiony to naprawdę mógłby uchodzić nawet za najlepszy w Polsce.

Gość gość
Ja polecam , miło sie tam czas spędziło. A na plażę dochodzić nawet nie trzeba bo wychodzisz krokiem z hotelu i jesteś na plaży :)

Gość gość
tak położenie jest bajeczne , ale jak już wspomniałam...powinni odnowić pokoje albo zejść z ceną :P

Gość gość
ni jak

Gość gość
Hotel w którym , tylko jedzenie jest smaczne , pani manager spa zrobiła pracownikowi awanturę nie patrząc że jako gość stoję za drzwiami , narzuciła mi z góry kiedy mam wykorzystać wykupiony przeze mnie masaż w pakiecie walentynkowym , gdy ja za coś płacę żadam szacunku do moich pieniędzy ta kobieta była okropna zero szacunku do klienta , brudno , brudno i jeszcze raz brudno !!!!! te całe spa to porażka chciałem wykupić dla żony zabieg w sobotę nie było już miejsc bo jak pani mi [powiedziała umówiła już pakiety - jeżeli umówiła je tak jak mój to dziękuję za taką organizację padną na pysk i to dzięki tej wulgarnej pani!!! Restauracja ok jedzenie pomysłowe i smaczne , obsługa w recepcji miła . Polecam hotel niestety na zabiegi radzę umówić się w innym spa