Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZERO WAVEE

Ciężka sytuacja z nową "dziewczyną" proszę wejdźcie i pomóżcie

Polecane posty

Gość A może chodzi tu o to tempo?
Napisałeś, że na początku, gdy trzymała dystans, był ok. Skoro ona przejęła męską rolę zdobywcy w tej relacji, poczułeś się niekomfortowo i podświadomie wycofujesz się z takiego związku?

Gość asiaaaaaaaaaaaaaa86
[zgłoś do usunięcia] bo_taka_jestem bierze cie pod wlos, wpedza w poczucie winy, tak robia osoby z bardzo niskim poczuciem wlasnej wartosci. zrozum, do niej przyjaźn i kumplowanie się z toba nie dotrze, to nie taki człowiek. a jednymi laskami sie to udaje z innymi nie. wierz mi, bo ja jestem taka Dokładnie, ja też:P Nie mogłabym być przyjaciółką faceta do którego coś czuję...

Gość niespecjalnie
Nie wydaje mi się, że o tempo..... chodzi o nic-nie -czucie. Ale chłopie, Ty też za bardzo sam nie wiesz czego chcesz. Niby Ci to przeszkadza, ale rękami i nogami zapierasz się przed zerwaniem znajomości. Więc się zastanów, czego Ty chcesz.

Gość jestem w identycznej
sytuacji :o i najgorsze jest to, że to facet najpierw za mną latał, starał się. a jak przełamał mój opór, to spieprza :o czuję się żałośnie i zachowuję jak idiotka teraz. ten temat otworzył mi trochę oczy... ale wy, chłopy, też nieźle walnięci jesteście. wy naprawdę potrzebujecie gierek i udawania :o

Gość tytanowazyebka
macie zupełnie inne oczekiwania w stosunku do tej znajomości, ona chce normalnego związku z facetem, seksu itd itp. to normalne,że skoro jej się podobasz, zakochała się czy co tam, to chce bliskości, czułości... ty tego nie chcesz, nic do niej nie czujesz, chcesz ją jako koleżankę i nic poza tym, więc ta znajomość nie ma najmniejszego sensu i musicie to zakończyć.. swoją drogą ona też ma coś nie tak z garem, skoro nie widzi jak na nią reagujesz i co do niej mówisz

Gość jestem w identycznej
wcale nie ma nie tak z garem, po prostu się zakochała :o a facet jej narobił nadziei. ja tam to rozumiem AŻ ZA DOBRZE.