Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melamilena8888

jestem tutaj ponieważ myśłe że to mi pomorze . dam rade ale z wami

Polecane posty

Gość melamilena8888

cześć . jestem tutaj ponieważ myśłe że to mi pomorze warze 75 kg przy wzroscie 165 wiem jest strasznie ale nie mam pojecia jak sie pozbyć niezbędnych kilogramów byłam już na diecie jogurtowej schudlam 5 kg ale szybko przyszly moze z wami cos wymysle jakaś diete i razem z wami bede ja stosować piszcie :)

Gość www.osilowni.pl/dieta
Cwiczysz? po 1. obnizka kalorii stopniowo o 300-500 po 2. cwiczeia po 3. systematycznosc www.osilowni.pl/dieta

Gość paputek z pomponikiem
300-500? Ja myślałam, że obcina się po 200 kcal? Mam obciąć więcej?

Gość melamilena8888
nie :) zalezy ale co ty chcesz osiagnac jaki cel

Gość pomoże a nie pomorze
chyba ,że Pomorze Gdańskie , mózg ci stłuściło imbecylu piszę się pomoże od pomagać nie wymienia się na r :P

Gość paputek z pomponikiem
Ja mam do zgubienia sześć kilo. Zapuściłam się strasznie i chciałam tak łagodnie to zgubić. Wyczytałam, że obcina się 200 kcal od dziennego zapotrzebowania, ale teraz się zastanawiam czy nie obciąć więcej...

Gość melamilena8888
nie obcinaj więcej na akim obcinaniu tez dojdziesz od celu

Mileno Po prostu jedz mniej ... ja jestem na diecie od 3 tyg. spadlam 4 kg. Ale jem duzo warzyw .. mieso tylko gotowane najlepiej piersi z kurczaka lub kurczaka w malej ilosci bez skory .. co ci moge jeszcze poradzić .. przestan slodzić kawe , herbata zielona tez nie slodzona . Licz poprostu kalorie , staraj sie by 1000 kcl dziennie było. Nie jdz slodyczy fast foodow . No i ćwiczenia , ja jeszcze troszke mam z nimi problem bo nie mam kondycji ale nie poddaje się .. poczatkowo beda zakwasy potem juz wejdziesz w wprawę

melamilena8888 sam jesteś imbecyl znalazł/a sie znawczyni jak ci to przeszkadza to po co tu , jestes żałosne dziecko nie potrafisz się poprawnie wysłowić dziecko neo z pokolenia analfabetów co własnego języka nie zna, idź lepiej do psychologa po zaświadczenie 3D bo do gimnazjum nie zdasz:P odchudzanie ci nic nie da jak w głowie siano od tego dziecino nie zmądrzejesz ;)

Gość ha ha żal
taa a ty tu jestes po to zeby krytykowaz czy pomagac sam sie ic lecz tobie to bardziej pomorze bo tobie psychika wysiada . sory tobie juz nic nie pomorze bo ty taka tempa jestes ; )

Gość ha ha żal
taka mondra zapuźno juz zdalam czubie

przynajmniej nie mam na bakier z językiem ojczystym w przeciwieństwie do ciebie (celowo z małej litery ;) ) tempa można nabierać np jadąc i jak już to tępa jesteś ty cymbałku ;) pozdrawiam autorkę i inne tępe strzały ;)

ha ha żal taka mondra zapuźno juz zdalam czubie chyba do szkoły specjalnej ;) no chyba ,że podszyw chciał cię osmieszyć ;)

Gość o masakra co za cymbał
jak już to mądra bo mondra to słowo które nie istnieje i za późno- oddzielnie, nie zapuźno (nawet przeglądarka -każda podkreśla na czerwono)może chcesz być śmieszna w tych błędach ale bardziej wychodzisz na tumana a to jest już żałosne, nie śmieszne lecz żałosne.

Gość melamilena8888
spoko gadaj sobie co chesz mi sie juz toba nie chce klucic :) gadasz tak bo sie pomylilam to z toba jest cos nie tak masz jakies adhd nie bulwersuj sie tak bo ciżyłka pęknie :) ja już nie bede sie z tobą kłucic pa

Gość ha ha żal
a co myślicie od diecie jabkowej dobże odhudza? mam strarzne kompeleksy pszes tom wage śmjejom sie ze mnie wrzystcy

Gość melamilena8888
jest mi źle nikt mnie nie lubi

Gość melamilena8888
chcesz jeśc tylko jabłka

Gość buu u
pomoże a nie pomorze -> idź sobie z tym swoim jadem :-0. Wylewaj gdzieś indziej swoje frustracje np. na mężu, dziecku ... może matce :-D Współczuję, że tak ci (celowo z małej litery :-D) źle na tym świecie.

Gość o matko boska i jak gadać
z wami nawet nie potraficie się wysłowić i jak tu wam pomóc jeśli nic nie pojmujecie? na co ta pomoc , ktoś wam wciśnie ,że słodycze odchudzają a wy to łykniecie bo z takim rozumkiem jest to bardzo możliwe w waszym przypadku;) kłótnia a nie kłutnia , o matko boska częstochowska :(

Gość uuuuuuuuuuuuu
nie jest mi wcale źle a wami sie nie przejmuje :) jak tak bardzo chceie mi dokuczać to prosze bardzo :) ja mam to daleko :)

Gość dieta00
kłócicie się tylko przez to że są błędy ortograficzne i po co to wam :) to nie jest temat z polskiego o ortografii tylko macie jej pomóc

Hej ;) bardzo chętnie się do Ciebie przyłącze ! Ja próbowałam już różne diety ale brak silnej woli powodował że po tygodniu nie wytrzymałam i zaczynałam jeść jeść jeść ! Kiedy zaczynałam się odchudzać ważyłam 60 kg a po tych wszystkich dietach 65 !!! Teraz stawiam na ćwiczenia nie będę rezygnować z pysznego jedzonka bo wiem że jak dla mnie to nie będzie dobre Tak więc jem wszystko , z umiarem staram się ograniczać słodycze i ćwicze ! jak mam więcej i pogoda dopisuje jade na godzine na rower lub orbitrek zaczęłam też robić brzuszki narazie od 40 dziennie 20 rano i 20 wieczorem stopniowo będę zwiększać ;) mam nadzieje że uda mi się osiągnąć cel pozdrawiam trzymam kciuki i będę tu zaglądać ;))

Gość po co pytac na kafe
znany wujek google prawdę powie :D tylko czy wy wiecie ptasie móżdżki jak obsłużyć wyszukiwarkę internetową to szczerze w to wątpię hahahaaa z takim polskim to wy na pewno nie chodzicie do normalnej szkoły

Gość melamilena8888
dobra no jesteśmy na diecie MŻ ja zaczynam od przyszłego tygodnia :)

Gość o matko ale pisownia
a które pomorze pomaga w odchudzaniu ? ;) kujawskie ?

Gość o matko ale pisownia
melamilena8888 dobra no jesteśmy na diecie MŻ ja zaczynam od przyszłego tygodnia lepiej weź dietę na wspomaganie....pracy mózgu matołku

Gość wstaw chociaz przecinki
bo bez interpunkcji się dziwnie czyta, ciężko twój zamiar zrozumieć chyba potrafisz znaleźć przecinek na klawiaturze co ;)

Gość dajcie spokój laski
No jasne leczcie kompleksy, mniej lub starsze :P ja akurat nie mam problemów z gramatyką , ludzie takie byki w zdaniach litości?Może i ma ktoś dysortografię czy jakoś tak ;)ale to ponoć jest uleczalne, jak się więcej czyta to się zapamiętuje pisownię, nie tak?Można na spokojniej ? Bez wyzywania i ubliżania ?Ktoś chyba musiał posmyrać własne ego , może nawet więcej niż dwie. Ech

Gość do mriru
ciekawe czemu masz tak mało lekcji? wyrzucili ze szkoły za wagary?