Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Ideał Kobiety której szukam

Polecane posty

o to moje wymagania 1. Dziewica 2. Szanująca się 3.165-180 -/+ 5 cm 4. inteligenta 5. błyskotliwa 6. asertywna 7.katoliczka 8.Normalnej budowy ciała -/+ 5 kg 9. szczera 10. oddana 11. ambitna 12.obrotna 13.umiejąca reperować samochód 14. która myśli o przyszłości 15. pragnąca mieć dzieci 16. umiesz zrobic makijaz nie dluzej niz 15 min http://rozpadnassamych.blogspot.com/

Gość .....Ilona.....
Hmm... Będzie ciężko skoro masz takie wymagania:). Dziewicą nie jestem, co nie znaczy, że się nie szanuję. Nie umiem zreperować samochodu, no przykro mi. Reszta by chyba pasowała, ale jakoś z tymi wymaganiami nie jesteś interesującym mężczyzną. Wybacz. Wygląd całkiem ok, ale coś mi się wydaje, że z charakterem byłoby ciężko, a jak wiadomo człowiek nie wiąże się ciałem, a całym człowiekiem. Wiesz jakie sprawiasz wrażenie dla kobiety, która to czyta? Ja jako osoba, która pragnie założyć rodzinę pomyślałam sobie, że już na wstępie masz bardzo wysokie wymagania. W związku z tym wystraszyłam się, że w przypadku potencjalnego dziecka, mógłbyś być niezadowolony, gdyby to dziecko nie spełniało Twoich oczekiwań. Powiedzmy chcesz, żeby dziecko umiało grać na wiolonczeli, a to dziecko jest totalnym antytalentem jeżeli chodzi o muzykę. Takie dziecko byłoby bardzo nieszczęśliwe mając takiego ojca. Nie można wymagać nie dając nic od siebie. Ty przedstawiłeś swoje wymagania, nie określając konkretnie swojej osoby.

Gość .....Ilona.....
No to powiedz mi konkretnie, co Ty możesz od siebie dać? Rozumiem, że skoro sam dużo wymagasz od kobiety, to masz też dużo do zaoferowania? I od siebie też dużo wymagasz?

Gość zmien ta fote ze stopki
pryszczaty oblechu. Zadna Cie nie zechce. Fu...

Gość co za nieuk!!!
O to.... Bosz.... 'Oto' pisze sie razem...

Gość .....Ilona.....
Ja Ci przedstawię moją osobę, chociaż nie jestem jak dla Ciebie wystarczająco idealna. Dziewictwo straciłam z mężczyzną, z którym pragnęłam przejść przez życie. Pierścionek na palcu, data ślubu ustalona. Zdradził. Rozstaliśmy się. Jednak dla Ciebie nie jestem już wystarczająco dobra, bo nie jestem dziewicą. Nie umiem naprawić samochodu, bo mnie to po prostu nie interesuje, nie znam się na tym i nie czuję potrzeby, by się na tym znać. Co do przyszłości, do dzieci, to muszę to odłożyć w czasie. Uwielbiam dzieci, pragnę mieć dzieci, ale do tego potrzebuję męża. Dziecko bez ślubu to nie dla mnie. Najpierw ślub, potem dziecko. Zostały mi 3 lata nauki, żeby móc otworzyć prywatny ośrodek pomocy dzieciom i młodzieży. Mam konkretny biznesplan, zebrane środki i powoli działam. Sądzę jednak, że skoro szukasz osoby robotnej, a mi do zarabiania jeszcze trochę zostało, gdyż na razie inwestuję to nie jestem dobrą kandydatką na żonę. Firmę chcę otworzyć ze względu na przyszłe potomstwo, które chcę posiadać. Nie chcę liczyć na kogoś, tylko na siebie, bo myśląc o dzieciach muszę być jednak odpowiedzialna.

Gość ...kulka..
No własnie ...ten samochód... :D Czuje ,że nie dam rady :D

Gość .....Ilona.....
Wiesz dlaczego? Bo wymaga od kobiety, żeby była robotna. Tzn, że oczekuję, żeby przynosiła do domu jak najwięcej pieniążków, żeby zasilać jego budżet. Jeżeli nie umie reperować samochodu to te cenne, zarobione przez nią pieniążki będzie trzeba wydać na naprawę.

Gość aaaaaaarwena
cholera nie łapie sie :O damn it.

Gość ZabójczoPrzystojnyFacet
A moje wymagania są następujące: 1. KATOLICZKA 2. zdecydowanie NIEpotrafiąca naprawić auta (to ja, jako facet, jestem od naprawy sprzętów technicznych, remontów itp, jako że się na tym znam i tym imponuję kobietom, co podnosi oczywiście moją atrakcyjność wobec kobiet; zresztą moja męska duma nie pozwoliłaby na to, by kobieto grzebała w silniku - po moim trupie :-) ) 3. Zadbana. Co więcej, nie mam nic przeciwko temu, by kobieta siedziała przed lustrem godzinę i robiła staranny makijaż. Chyba, że miałaby się spóźnić gdzieś ze mną. 4. Nie musi być błyskotliwa, wystarczy, że doceni moje poczucie humoru :-) Jest tu jakaś taka, która spełnia moje wymagania?

Gość aaaaaaarwena
tez nie. nie jestem katoliczka :(

5. Kobieta nie musi mieć nie wiadomo jakich tytułów, nie musi zarabiać nie wiadomo jakiej kasy, co więcej nie musi w ogóle zarabiać. To ja, jako facet - głowa rodziny, jestem odpowiedzialny za utrzymanie rodziny, aby kobieta i dzieci czuł się bezpiecznie i miały najlepsze w miarę możliwości warunki bytowe. Doskonale wiem jak zatroszczyć się o karierę zawodową, by zapewnić stabilizację finansową. Potrafię oszczędzać, inwestować, planować, tak aby odnieść sukces. Kobieta nie musiałaby się o nic martwić, ponieważ ja bym się zając sprawami fundamentalnymi. Oczywiście kobieta mogłaby pracować i zarabiać, jeśliby bardzo chciała, ale nie kosztem wychowania dzieci czy ogólnie kosztem pożycia małżeńskiego ze mną....

Gość waze70kilo
zabojczo przystojny a co jak ci sie znudzi zonka? malo to takich? albo zaczniesz ją zdradzac? gdzie pojdzie bez doswiadczenia w pracy?

Gość ja pani wasza
autorze z taka twarza i takie wymagania zal

Gość JasiowaKoleżanka
Znowu ten pasztet pokazuje swoje wizje. :P

Gość alabala
ZabójczoPrzystojny Uważasz, ze miejsce kobiety jest w kuchni? Mówisz, że spoko niech pracuje, ale nie kosztem dzieci ani waszego pożycia bla bla. Czyli niech myje gary, robi obiad, zajmuje się dziećmi i czeka na męża, którego ma calować w sygnet bo zapewnił jej takie dostatnie życie i daje kieszonkowe. Chyba boisz się pracowitych, ambitnych i niezależnych kobiet, skoro Twój ideał nie musi być bystry. Czujesz się zagrożony? Twoim zdaniem kobieta powinna być wdzięczna Tobie, zależna od Ciebie?

Gość waze70kilo
moim zdaniem on ma ochote udupic swoja ninie;) aby nigdy nie bylo ją stac na samodzielnosc nawet kiedy zupe przesoli i meza zdenerwuje

Jeszcze raz - podkreśliłem, że zależy mi na katoliczce z racji tego, że sam jestem katolikiem i staram się żyć zgodnie z nauczaniem Kościoła. A więc zdaję sobie sprawę, że sakrament małżeństwa zobowiązuje do wierność aż po grób, dlatego też pod tym względem kobieta również czułaby się bezpiecznie w moich ramionach. Nie musiałaby się obawiać, że ją zdradzę. Miałaby zagwarantowaną wierność bezwzględną. Zatroszczyłbym się również o to, by miłość z czasem nabierała głębszej wartości, aby stawała się dojrzalsza i pełniejsza. Jestem świadom, tego, że miłość wymaga szczególnej troski zarówno ze strony mężczyzny, jak i kobiety. Wiem co niszczy miłość, a co ją buduje. Czuję się przygotowany do kochania kobiety! Zrobiłbym dla tej Jedynej wszystko, aby tylko czuła się wartością i piękną osobą w moich ramionach...

Gość waze70kilo
he nigdy nie mow nigdy moj drogi ksieza tez chodza na boczki a ile obiecywali i cudowali zona przytyje, zestarzeje sie, bedzie narzekac i do widzenia;) czas na mloda i mila

Gość revilo
hahaha ale zwała! moim ideałem faceta jest taki co nie przesiaduje na babskich forach! jest meski a jego wiara mnie nie obchodzi - sama zostalam wychowana w katolickiej rodzinie ale jakos w Boga nie wierze...choc moze i w Boga tak... ale w nasz kosciol.... nie bardzo - przerasta mnie to ;)

Gość nieoNN
Taki_Jeden_Ten_Normalny jestes nienormalny,sorki.

Gość Franek1990
To jest babskie forum jedynie z nazwy i ogólnie pierwotnego przeznaczenia forum. W końcu forum to powstało z myślą o kobietach. Ale sądzę, że z połowa osób które tu zaglądają i wypowiadają się to MĘŻCZYŹNI. Także pod tym względem jest to forum damsko-męskie. Przecież są tutaj działy, obok typowo kobiecych takich jak - macierzyństwo, uroda, moda, ciąża, wychowanie dzieci itp., również działy, które dotyczą NAS WSZYSTKICH - życie uczuciowe, erotyczne itp. Ileż to tematów kobiety zakładają z pytaniami do facetów. "Pytanie do facetów - czy lubicie jak Wam się robi loda", "Jakie lubicie kobiety" itd. Kafeteria to forum z myślą o kobietach, kobiecych sprawach, ALE dla wszystkich, również dla mężczyzn, aby mogli lepiej np. zrozumieć jakże trudną, niezrozumiałą naturę kobiet itd. :-)

Gość revilo
no ok... wiem ze to damsko meskie - ale moj facet nie moze sie bawic w klikanie na forach w mysl slow piosenki Comy: "...I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot? Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego...."

no bo w samochodzie czesto psuje sie pasek klinowy = wystarczy go zastapic damska ponczocha wiec nie rozumiem waszego zdziwienia i skad brak takiej wiedzy jezdze prostym samochodem:P ten mega przystojny facet gada od rzeczy obiecuje piekne slowa awiadomo co potem potem jal zwykle co innego jak po wyborach byle przed ladnie zaswiecic :P

Gość Tlumacznikow
kobieta musi byc: 1. religijna 2. chemiczna 3. partyjna