Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojem siemmm

Boje się spotkać z facetem z internetu. Zawsze bede samotna :(

Polecane posty

Gość bojem siemmm

Gadamy od miesiąca, codziennie po kilka godzin , nawet przez noc, kilka razy telefonicznie. Ciagle przekładam spotkania mimo ze mieszkamy w tym samym miescie :( boje sie kolejnego odrzucenia ,kiedys mialam szał na internetowe randki i wiekszosc to porazki. Dwóch panów mnie obraziło , jeden nazwał oszustką ( zdjecia wyslalam swoje). Na uczelni nikogo nie poznalam ,jestem zbyt zamknieta w sobie, niesmiala, unikam ludzi, nie ptorafie sie otworzyc

Gość kjhlhkljhljkhl
Jestes ladna ?

skad jestes ???? czy uwazasz ze musisz sie spotkac w okreslonym celu potraktuj to jako cwiczenie :D do wazniejszych spotkan np o spotkac o prace : spotkaj sie z nim pogadaj 2 godziny max i powiedz ze juz musisz isc i co potem zobaczysz

Gość bojem siemmm
z Warszawy jestem. Czy ładna? Mysle ze tak, jestem bardzo niska i czesto dodaje sobie wzrostu. Buzia ok ,zadnych pryszczy ,plam, garbatego nosa, zajęczych warg czy deformacji czaszki. Nadwagi nie mam ,jestem szczupla. Ludzie widzą ,ze mam kompleksy i chyba mnie unikają

Gość tesknotka
Ja mam doslownie tak samo.Ktos kiedys mnie zranil i tez boje sie odrzucenia:(

Gość gfghghjhjh
A co ci tamci zrobili ????

Gość tesknotka
Maz zostawil mnie dla kochanki.Jestem ladna ale mam ciety charakterek chyba:D

Gość joggobbell
ale im później się spotkasz, tym będzie trudniej, a skoro się nie spotkasz... to po co pisać? Rada jest jedna - zrób to i tyle. Musisz się przemoc

Gość bojem siemmm
1. Nazwał oszustką ,pogadalismy 30 seksund , odszedł bez slowa, powiedzial ze moglam wyslac swoje zdjęcia ( wyslalam swoje ) , po chwili dostalam smsa ze takie szmaty jak ja powinni wywyozic na sybir 2. Widzial moje fotki ,spotkalismy sie, nalegal na spotkanie, fajnie nam sie gadalo , po spotkaniu sms: Dziekuje za miły spacer, ale nie jestes w moim typie ,mozemy zostac przyjaciolmi ... Potem pisał jeszcze smsy co slychac? jak minąl dzien? moze pojdziesz ze mną do kina? Nie odpisywalam. 3. W tym sie zakochałam , mialam 17 lat ,on 21. Na 3 spotkaniu nad Wislą poprosil o ''dowod milosci'', bylo lato, sierpień, wieczór. Bezczelnie nakierowal moją reke na swoje krocze, wlozyl moją dłon do srodka i mowi zebym polizała jak chce :O Ne zgodzilam sie, spotkanie zakonczylo sie normalnie. Widzielismy sie jeszcze 3 razy ,potem przestal sie odzywac bo znow nie chcialam przyjsc do niego na noc. 4. Kolejny chlopak to typowy ''ksiąze'' , piekny i bogaty ,neistety opowiadal caly czas o sobie , dwa razy powtarzal ze nie jestem w jego typie ,ze Ja jemu sie nie podobam ,ze to nie ma sensu bo ja na niego lece ,a on na mnie nie :O Czulam sie wtedy jak szmata :( Ciagle mnie krytykowal ,przerwalam to ,napisalam smsa do kolezanki zeby zadzwonila i ucieklam do domu... Bylo jezcze kilka spotkan ''normalnych'' ale nic z tego nie wyszło ,albo oni nieciekawi ,albo oszusci albo napaleni. Z jednym utrzymuje kontakt, jest moim dobrym kolegą

Taki_Jeden_Ten_Normalny o to moje wymagania 1. Dziewica( nie chce sie zarazic HPV) 2. Szanująca się 3.165-180 -/+ 5 cm 4. inteligenta 5. błyskotliwa 6. asertywna(musimi miec o czym rozmawiac ) 7.katoliczka( nie mozemy sie sprzeczac o to czy nasze dziecko ma isc do chrztu czy nie ) 8.Normalnej budowy ciała -/+ 5 kg 9. szczera 10. oddana 11. ambitna 12.obrotna 13.umiejąca reperować samochód 14. która myśli o przyszłości 15. pragnąca mieć dzieci 16. umiesz zrobic makijaz nie dluzej niz 15 min 17.moze tez pisac bloga http://rozpadnassamych.blogspot.com/

Gość bardzo niskaa?
a ile masz wzrostu? moze nie warto oszukiwać? ja mam 163 i też myslę, że wysoka nie jestem ;)

Gość feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Taki_Jeden_Ten_Normalny - idz poszukaj lepiej zakonnicy :D

Gość feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wymagań 17 ,a gęba jak u kozy :O

Gość bojem siemmm

bojem siemmm ile teraz masz lat ? i dlaczego jako młodziutka dziewczyna w wieku 17 lat spotykałaś się z chłopakami poznanymi w internecie ?

Gość bojem siemmm
Teraz mam 22 lata, a wczesniej spotykalam sie z Internetu poniewaz zmienilam miejsce zamieszkania...Trafilam tu ,do stolicy ,do liceum. Klasa zżyta ze sobą , nie robilam tego co oni : nie uciekałam, nie chodzilam na imprezy, nie piłam ,nie palilam , nie mialam kasy by chodzic ciągle z dziewczynami na kawe, pizze czy zakupy. Takim sposobem stałam sie dzikuską ,odludkiem. Mam jedną kolezanke jeszcze z lo ,ale jest podobna do mnie ,nie radzi sobie w kontaktach z innymi...

Gość bojem siemmm
moze isc do psychologa?

Gość Trinity Force
Czkawka, zaloguj się :classic_cool::D

Gość bojem siemmm
jaka czkawka?

Gość czkawka, a ty
studiujesz?chyba nie, siedząc tak całymi dniami i nocami na kafełe :classic_cool:

Gość bojem siemmm
Up ,moze ktos doradzi

Gość tyrty
podaj gg jesli mozesz

Gość masakkkkkkkkkkkra
ale masz laska problem ,spotkaj sie i tyle, powiedz mu ze jestes zestresowana, mało mowisz w realu , nie umawiaj sie w sztywnych miejsach jak kino ,kawiarnia czy restuaracja. Ławka w parku wystarczy jesli bedziesz unikala ludzi i spotkan z nimi bedzie tylko gorzej

Gość masakkkkkkkkkkkra
daje kazdemu kolo Toi Toja

Gość leśny dziadek
ruchałbym cię :classic_cool:

Gość masakkkkkkkkkkkra
Toi-Toi przy moście Poniatowskiego w Warszawie, blisko tramwajów wodnych ,zapraszam.Codziennie w godzinach 5-9 , 21-0

Gość masakkkkkkkkkkkra
W weekendy kręce sie rowniez w krzakach w Parku Skaryszewskim , biore 50-100 za loda. Rodzice myslą ze studiuje:(

Gość masakkkkkkkkkkkra
w sumie to jest prawda. Studiuje stosunki międzyludzkie i miedzynarodowe. Znam wiele obcych języków.