Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

Czy tak powinno byc??:) prosze ciężarne o odpowiedzi:)

Polecane posty

Witam mam takie pytanko otoz jestem w 24 tygodniu ciazy i do tej pory moj pepek wystawal mi masakrycznie normalnie jak antenka wiedzialam ze tak ma byc...ale zas od niedzieli jakos dziwnie schowany jest:( jak chodze to lekko wystaje ale jak juz sie poloze to chowany jest calkiem...co to oznacza?? tak powinno byc? wiem glupie pytanie ale zastanawia mnie to od kilku dni:) pozdrawiam:)

dziecko sie inaczej ułożyło i nie wypycha Ci go cały czas. spokojnie. Mi tez sie raz chowal, raz wychodził a teraz to antena jak nie wiem i juz nie pamietam jak to bylo miec normalny pepek..

ale to mozliwe ze od niedzieli jest tak? no raz czuje dzidzie nizej raz wyzej...ale pepek jest mniej wystajacy jakby lezala u dołu

Gość Berbec
Z twoim pępkiem jest wszystko w porządku nie martw się na zapas :) on raz będzie wystawał raz się chował ale to jest normalne i nie oznacza nic złego

Berbec dzieckuje:) bo malutka kopie wiec sie nie martwie ale jak jej chwile nie poczuje to patrze na pepek i zaraz wkrecam sobie cos nie potrzebnie:(

Ja jestem w 33 tygodniu a pępek dalej mi nie wystaje:P czasem jest bardziej napięty czasem mniej. Jak dziecko się ułoży akurat. Nie masz czym się martwić.