Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p11111

Co z tym okresem ?

Polecane posty

Gość p11111

Witajcie dziewczyny Już sama nie wiem co jest nie tak? Może zaczne od początku. Ostatnio miałam wywoływaną miesiączkę, byłam później badana okazało się że wszystko jest dobrze (pani doktor powiedziała że to był mój cykl bezowulacyjny), byłam później jeszcze na usg pęcherzyk był już w jajniku. Pare dni później była owulacja. Okres dostałam w terinie ale jest jakiś dziwny. Pierwszy dzień to było plamienie (widoczne tylko czasem przy podcieraniu), drugi dzień mogła bym tamponów nie zmieniać ( w nocy wogóle prawie nic) dzisiaj trzeci dzień i jak by się kończył. Dla porównania moja normalna miesiączka trwa 7 dni (pierwsze 3 dni są tak obfite że złużywam dwa opakowania tamponów i do tego podpaski) a ten teraz okres to jakiśinny jest. I mam pytanko czy wam też czasem się tak zdarza że wasze cykle tak się różnią od siebie? (Na początku jeszcze przed okresem obawiałam się ciąży bo 3 dni przed owulacją pękła nam prezerwatywa, ale 3 dni przed okresem po południu zrobiłam test i wyszedł negatywny, a do tego przyszedł okres więc już ciąże wykluczyłam).

Gość No ja nie moge
Odpowiedź roku. Do autorki postu - tu czasem nie warto zadawać pytania bo czasem można się nasłuchać a odpowiedzi i tak się nie dostanie.

Gość p11111
No właśnie widzę wystarczy jeden błąd w pisowni :))

Gość Berbec
A Miałas coś takiego już wcześniej?

Gość httyty
myslę, że ten okres był inny, bo był wywoływany...następny powinien byc juz taki jak zwykle...

Nie był wywoływany. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. A Ty wyżej popracuj nad stylistyką-czasem, czasem. 🖐️

Gość p11111
No właśnie nigdy tak nie miałam. A ten okres co mam teraz (ten inny) to nie jest już wywoływany tylko przyszedł sam i w terminie.