Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnwekdewdwe

co sądzicie o wyglądzie Katarzyny W.?

Polecane posty

Gość dnwekdewdwe

pomijając to ,ze ma charakter jaki ma co sądzicie o samej urodzie?

Gość aaaaaaarwena
niezzla doopa, zajelabym sie nia

Gość alabala
Zupełnie nijaka.

Gość gyuilui
śliczna

Gość alabala
Jaka ona piękna? :-o

Gość umcyk tralala
okropna, zaniedbana brzydka rysy patologiczne, mongolskie oczy coś strasznego Bartek też obleśny ale już lepszy

Gość EWAertyui
piękna kobieta

Gość piterek wiaterek
ładna, nawet bardzo

Gość dsfdsfsddf
brzydka szmata, morda jak niewypał i na pierwszy rzut oka widać, że ma coś z garem :O

wierzycie, że ona pójdzie do więzienia ? Słyszałam, że na razie to jej grozi maksymalnie 2 lata w zawieszeniu

Gość fotel
nie za ładna.

Gość delgina
dla mnie jest wstrętna , oczy paskudne, gęba ohydna, łeb kwadratowy , jeszcze w tamtych ciemnych włosach jako tako a teraz w tych kurczakowo żółtych ohyda cera z dziobami nie wiem jak w takim czymś mozna byc zakochanym, trzeba mieć bardzo niska samoocenę żeby być z takim pasztetem Bartek jakies cudo nie jest ale dużo ładniejszy , jak na nią to cud -miód już lepszy facet od niego by jej nie chciał to cud że on ją chce , pewnie sie zakochał bo jest głupi, zrobiła mu loda, postękała i facet jest zauroczony bo żadnej innej kobiety nie miał

Gość jnhcfhj
I to was jedynie pociesza pasztety.!

Gość piterek wiaterek
"dla mnie jest wstrętna , oczy paskudne, gęba ohydna, łeb kwadratowy , jeszcze w tamtych ciemnych włosach jako tako a teraz w tych kurczakowo żółtych ohyda cera z dziobami nie wiem jak w takim czymś mozna byc zakochanym, trzeba mieć bardzo niska samoocenę żeby być z takim pasztetem Bartek jakies cudo nie jest ale dużo ładniejszy , jak na nią to cud -miód już lepszy facet od niego by jej nie chciał to cud że on ją chce , pewnie sie zakochał bo jest głupi, zrobiła mu loda, postękała i facet jest zauroczony bo żadnej innej kobiety nie miał" aleś ty zjadliwa masz jakieś braki? bo kultury osobistej na pewno masz deficyt :)

Gość zabbadooo
dla mnie jest wstrętna , oczy paskudne, gęba ohydna, łeb kwadratowy , jeszcze w tamtych ciemnych włosach jako tako a teraz w tych kurczakowo żółtych ohyda cera z dziobami -------- he he, w krytykowaniu też trzeba mieć umiar i klasę, tego nie kupisz za żdne pieniądze - albo ją masz, albo nie (klasę)

Gość ślepy kuń
zjawiskowa...

--Nie na razie grozi jej 5 lat bez zawieszenia. I to o ile sad nie zmieni kwalifikacji czynu i nie oskarzy jej o zabojstwo.-- Mówisz o maksymalnym wymiarze. Realnie będzie zawieszenie 2 lata i do widzenia. O oskarżeniu innych osób nawet nie ma co marzyć :(

Nie, najprawdopodobniej bedzie bez zawieszenia, wiem jakie sa wyroki w takich sprawach. A w tym przypadku bedzie blizej 5 niz 2 zwazywszy na jej postepowanie, klamstwa i falszywe zeznania. Ja o zmianie kwalifikacji czynu pisalam ze moglo to byc zabojstwo, a wtedy to od 25 lat w gore. Kasia na 99% pojdzie siedziec

Gość 34243423423423
Ładna, przypomina mi Arwenę urodą z władcy pierścieni.

Mysle,ze jest srednio atrakcyjna, ale ma plastyczna twarz z ktora mozna zrobic wiele. Innymi slowy nadaje sie na modelke