Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mrożony czy odmrożony?

SZPINAK-mrożony, no ale jak???

Polecane posty

Gość taki mrożony czy odmrożony?

Sposób przyrządzania: Szpinak obierz z łodyżek, opłucz dokładnie każdy listek i osusz. Wrzuć szpinak na gorącą oliwę (możesz też użyć mrożonego szpinaku). Obraną cebulę pokrój w drobną kostkę. Ząbki czosnku posiekaj. Do szpinaku dodaj czosnek i cebulę wraz ze śmietaną. Przypraw do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Chwilę podgotuj całość. Tak przygotowany szpinak jest doskonałym dodatkiem do dań głównych. Możesz też serwować go jako przekąskę z grzankami. NO PIEKNIE , TYLKO CO Z TYM MROŻONYM NAJPIEW ZROBIĆ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fotel
rozmrozić.idiotko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taki mrożony czy odmrożony?
fotel - bujaj się:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość warto przeczytac
mrozony na patelnie i czekac az sie rozmrozi ,dodac czosnek przyprawy i na koncu smietane. jak mrozony to tylko liscie ,mielony wyklada jak krowi kleks.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taki mrożony czy odmrożony?
mam mrożony w liściach ten z lidla:D , piszesz ,że zaraz na patelnie i rozmrażać , ale podgrzewając pomału????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja najpierw rozmrażam go w garnku- woda ma odparowac (kupuje mrozony rozdrobniony). ozniej przerzucam go na patelnie, na ktorej usmażona jest cebula, dodaje czosnek, sół, pieprz, vegeta- co kto woli. Taki szpinak świetnie nadaje sie do lasagne, pierogów pieczonych, ślimaków z ciasta francuskiego i do jedzenia samodzielnie w formie papki jako dodatek np do jajka sadzonego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość warto przeczytac
tak rozmrazac powoli,daj teoche masla jak sie rozmrozi to przyrawy i smietane.ja daje 30%.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taki mrożony czy odmrożony?
no właśnie bo ja do nalesników chciałam:D dzięki za rady.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taki mrożony czy odmrożony?
słuchajcie! wyszedł PYCHA!!!!! jeszcze raz dzięki!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×