Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona Ola

Islamizacja Polski, to nie żart, to się zaczyna :(

Polecane posty

ominela mnie dyskusja 😭 nie ma nic od zagorzałego "katola" ? a zagorzały islamista albo ortodoksyjny żyd...to na pewno sympatyczny facet no tak, bo zagorzały katolik to stara babcia z laską a zagorzały islamista kojarzy wam sie z boagtym przystojnym facetem :O

Gość kazirodcza natalia
te małę tchórzliwe arabskie farfocle tylko w grupie napadną na polaka bo jakby taki 160-centymetrowy smród wyskoczył do jurnego Polaka (180cm)

Gość zygoland.
ale bedzie jazda :D

Gość postępowa POLKA
Ojej jak super, ciesze sie, akurat w 2012 jesienią przyjezdzam do warszawy na studia, bede tam czesto chodzic, moze uda mi sie poznac jakiegos araba : ) aawsze o tym marzyłam, ja i arab,bedzie mnie traktował jak ksieczniczke ;)

Gość Spalony Niggaaaa
Ciesz sie... glupia pizdo. 5 meczetow bedzie w stolicy a ten to z tymi wiezami

Gość postępowa POLKA
ale się dałeś :D

Gość elizabetha321
ja bardzo lubie murzynow,ale arabow nie , to w duzej mierze chorzy z nienawisci ludzie

Gość wawawawawa
Brewik zabił bo kilkanascie razy był bity przez ciapatów na ulicy ,nerwowo tego nie wytrzymał zastrzelił dzieciaki

Gość Spalony Niggaaaa
To dlaczego mamy 5 meczetow w stolicy... i dlaczego maja tyle polek hmmmmm

Gość ostatni moheranin
długi film ale wszystko jest wyjaśnione dlaczego muzułmanie wychodźcza za europejki by przyspieszyć islamizacje europy

Gość królewska rozpusta
o to w moim miescie sie to stało :D ZAPRASZAM DO OLSZTYNA 🖐️

Gość akurat ze ..
Mówimy o islamie czy o arabach ? Bo jak dla mnie to dwa odrębne tematy :)

Gość przesadzacie......
Oj ile ich w tym Olsztynie moze byc?

Gość królewska rozpusta
50 biore od kazdego za one night

Gość zamyslona Ola
We wtorek do baru przy ul. Północnej przyszło dwóch mężczyzn. Chcieli rozmawiać z właściciel lokalu. Wyszli nim na zewnątrz. Jeden z nich miał przy sobie nóż. Groził, że go użyje. Zażądali haraczu. - Właścicielowi baru z pomocą pośpieszyli pracownicy informuje Renata Laszczka-Rusek, z KWP w Lublinie. - Doszło do szamotaniny, kilka minut później sprawcy uciekli do zaparkowanego w pobliżu samochodu i odjechali. Właściciel baru zawiadomił policję. Podał rysopisy napastników oraz markę samochodu, którym odjechali. Już kilkadziesiąt minut później policja zatrzymała ich przy ul. Wrońskiej. To dwaj mężczyźni narodowości czeczeńskiej. Prokurator zastosował wobec nich dozór policji. Za wymuszenie rozbójnicze grozi im do 10 lat pozbawienia wolności.

Gość gość
Ludzie jestescie jak take zaslepione baranki!!! Muzlulmanie nie oznacza terrorysci!!! Uboj rytualny...??? A Polacy to usypiaja krowy zanim trafia one do rzezni??!!! Wiadomosc z pierwszej reki, krowy maja podcinane gardla ale robi se to tak, zeby jak najszybciej sie wykrwily. W wielu krajach islamskich zyja rowniez katolicy. Obchodza oni tam swoje swieta, modla sie do swojego Boga i Islamisci im tego nie zabraniaja. Daczego my Polacy musmy byc tak slepi na to co nas otacza i bez wlasnych przekonan. Wierzymy i sluchamy tego co wmawiaja nam inni, m.in. politycy, ktorzy rozumem nie grzesza i nasz swiety kosciol=ksieza!!!! pozdrawiam