Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakpomyslunanick

pomozcie mi !

Polecane posty

Gość bo niby
on ma cie ewidentnie w glebokim powazaniu, dostalas to na pismie jak byk!!!!!stwierdzam ze masz cos z glowa nie tak, nie dziwie mu sie

Gość brakpomyslunanick
bo niby - wiesz dosstalam na pismie po tym jak mnie zapewnial,ze mnie kocha...zresztą duzo jest niejasnosci w tym co on pisal na tym gg......nie wklepalo sie tutaj ...ale pisal,ze nie ma towarzyszki na ten wyjazd,a mi obwiescill w kuchni,ze jedziemy do krakowa.Mogly to byc jego odczucia na daną chwile......wiecie...ten slub i dziecko dzialy się na przestrzeni 5 lat wiec ja go w nic nie wrabialam....

czy osoba z którą rozmawiał to kobieta czy facet? Bo jeśli facet (kolega), to pisał totalnie szczerze i ma Cię dość i nie kocha Cie i planuje odejść. Ale jeśli pisał z kobietą, to po prostu chce ją zaliczyć. Nie znaczy to, że planuje rozwód z Tobą. Ale zastanów się czy drugie rozwiązanie faktycznie jest takie rewelacyjne.

Jeśli jest to kobieta to faktycznie może zgrywać biednego misia i szukać u niej zrozumienia i pocieszenia... Co nie zmienia faktu, że jest nie w porządku wobec Ciebie. A poza tym gg wyczułaś coś w jego zachowaniu, czy jest jak zawsze?