Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guru35

no-scar , cepan na blizny

Polecane posty

Gość guru35

Witam , jakoś 2 tyg temu zeszła mi ospa , i bang mam jedną głęboką i bardzo widoczną blizne na czole , chciałbym ją jakoś zamaskować lub jakoś zmniejszyc . Czytałem że polecacie No-scar i cepan , i powiedzcie mi co będzie lepsze ? a może kupić jedno i drugie ? pozdrawiam

Gość guru35
tutaj nie czytałem , eh z tymi opiniami to teżjest , na jednym forum same pozytywy , na drugim negatywy , dobrze to co polecacie coś taniego ? dodam że to jest jedna tylko blizna która ma jakieś 5 mm

Gość te maści nie pomogą
blizna która masz to blizna zanikowa, wklęsła maści o kórych piszesz jest na blizny przerosłe, wyniosłe w gabinecie medycyny estetycznej można twoją bliznę ostrzyknąć sterydami lub kwasem hialuronowym, idź na konsultację do gabinetu

Gość kolezanka kolezanki kolezanki
uzywalam obu specyfików na blizny po tradziku no scar nieporównywalnie lepszy

Gość guru35
nie znam sie na rodzajach blizn a też nie chcem płacić za taką jedną blizne , może zrobie fotke tego i dam wam a wy ocenicie i doradzicie ?:)

Gość nie wszystko pomaga
wiem ,że cepan jest do kitu

Gość te maści nie pomogą
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ? odpowiedziałam Ci to co powiedział mi chirurg plastyk a ty się nadal pytasz ? blizny zanikowe czyli np takie po ospie lub trądziku leczy koryguje się tak jak napisałam jedna wizyta u lekarza będzie kosztować mniej niż te wszystkie maści które nie pomogą wolisz wydać 50 zł na krem który nic nie zrobi ?

Gość guru35
w sumie masz racje , ale ona jest bardzo głęboka do jakiego lekarza mam sie udać? Dermatologa ?

Gość zadbajocialo.pl
witam. na blizny można również zastosować derma roller. Derma Roller jest najlepszą alternatywą do inwazyjnych drogich zabiegów chirurgii plastycznej i laseroterapii Poprzez masowanie i jednoczesne nakłuwanie skóry dermaroller pobudza wytwarzanie kolagenu i elastyny, co odmładza skórę, poprawia nawilżenie i stymuluje naturalne procesy leczenia skóry. pozdrawiam Magda www.zadbajocialo.pl

Gość guru35
w sumie to kurde nie jedna osoba pisze że nawet po 7 latach blizny jej nie zeszły , a przeciez im wczesniej sie zaczyna leczyć tym lepiej , nie chcem odkładać tego na potem