Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyypnegatywny

Biznes

Polecane posty

Gość Tyypnegatywny

Mam 12000zl,jaki biznes można otworzyć za taką kwotę(o ile cokolwiek można za taką sumkę otworzyc).Macie jakies propozycje?

Gość Teddy 0.
Kiosk ("Ruchu"), salonik prasowy Kolporter.

Gość Goździk
Produkcję kubków reklamowych, grawerton (reklama).

Gość Emmett Fitz-Hume
Coś usługowego, zalezy na czym się znasz.

Gość Tyypnegatywny
Goździk Masz jakieś doświadczenie z tymi pomyslami co mi tutaj podales?

Gość ..............xxx
Najlepiej coś na czym się znasz, ewentualnie handel np. warzywniak

Gość Tyypnegatywny
W dobie marketów, handel zywnością chyba jest średnim pomysłem(jeśli chodzi o rentowność)

Gość Goździk
Mam.

Gość Tyypnegatywny
Kiosk ruchu to jednak chyba sredni pomysl,kolezanka bawi sie tym biznesem i jedyny zarobek jest na biletach mzk,ledwo na zero wychodzi.

Gość ..............xxx
Tyypnegatywny W dobie marketów, handel zywnością chyba jest średnim pomysłem(jeśli chodzi o rentowność) Dlatego zaproponowałam warzywniak, nie spożywczy.Mało kto kupuje warzywa w marketach. Mój brat ma 3 warzywniaki i kiedy nie wejdziesz - kolejka... Towar droższy, ale gatunkowo o niebo lepszy.

Gość stala baba na peronie
jesli warzywa to raczej eko.. i zalezy w jakiej dzielnicy chcesz ten biznes otworzyc.co tam jest a czego nie ma? poza tym jesli szukasz pomyslu na biznes tzn ze sam nie wiesz czego chcesz - nic nie umiesz? niczego nie lubisz robic? nie wiesz czego brakuje np.w najblizszej okolicy( np. lubisz grac w karty a obok nie ma zadnej szulerni, albo jestes młoda mamą a w okolicy brak sklepu z pampersami, zabawkami itd...kumasz? :P ) a moze to ma byc jakas usługa? boje sie ze jesli jestes taki mało konkretny to chocbys 100 pomysłów z kafe dostał to i tak ci nie wypali...

Gość Tyypnegatywny
..............xxx tu masz w sumie racje,pomysl dobry i jak najbardziej do przemyslenia.

Gość Tyypnegatywny
stala baba na peronie Powiedzmy,ze chciałem tu podyskutować o pomyslach itp.swoje mam chcialem wiedziec jakie sa wasze;)

Gość Tyypnegatywny
Taki_Jeden_Ten_Normalny daj go tutaj,moze inni tez zmienia swoje zycie;)

Gość ..............xxx
czego nie polecam to handlu odzieżą:-)...za dużo tego

ok - myslę,że kazdy z forumowiczów widzi się w innej dziedzinie;) jesli jest wygadany to nadaje się do sprzedazy bezposredniej , jesli jest uzdolniony plastycznie i kreatywny to reklama, rekodzieło czy jakies projekty artystyczne... a generalnie chyba teraz zarabia się raczej na jakims posrednictwie, ułatwianiu kontaktów, szkoleniach niz na prostej produkcji i sprzedaży, chociaż to tez zalezy jaki towar się potrafi wyprodukowac;) ja osobscie wlazłabym w tzw pozyczki pozabankowe - otwarcie małego punktu na zasadzie wspolpracy z wiekszym, juz uznanym partnerem albo z kilkoma instytucjami finansowymi . teraz ludzie zadłuzają sie na potege.... moja siostra niedawno otworzyła lumpeks w małej miejscowosci - idzie jej swietnie kac ) jest zadowolona , bo szkołę handlowa kiedyś tam wybrała z zamiłowania;)

hmmm... ten "kac' to chyba z soboty mi został;)

Gość Tyypnegatywny
stala baba na peronie Lumpeks to jest fakt,ale najlepiej wlasnie na jakiejs wiosce,w miescie raczej duzo tego typu sklepow,i mysle ze ciezko byloby się z czymś takim wbić,warzywniak tez ok,najlepiej na osiedlu gdzie nie ma takiego sklepu albo jest ich malo,ogolnie myslalem np. nad sklepem z tytoniem,papierosami,fajkami wodnymi,etc, wszystko co zwiazane z jaraniem,oczywiscie legalnym jaraniem;)

Gość ..............xxx
,,hehe myslisz ze glupi jestem warzywniak lumpeks taki pomysl moze byle kto wymyslec to jak zrobienie kupy " tylko zauważ,że masz 12 tys tylko do dyspozycji.Musisz wziąć też pod uwagę fakt,że na początku możesz nic nie zarobić :-(

Gość Tyypnegatywny
warzywniak,lumpeks,kredyty,wiec 3 opcje juz sa,ma ktos jeszcze jakies propo?