Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona roztrzepańca

mój nieogarnięty, roztrzepany narzeczony

Polecane posty

oto kilka przykładów z życia: - czasami zdarza mu się podać mój numer telefonu zamiast swojego, skutkiem czego jego kontrahenci dzwonią do mnie i są wielce zdziwieni, dlaczego narzeczony nie odbiera - nie pamięta swojej daty urodzin, pinów, peselu, haseł do poczty etc., więc dzwoni do mnie i pyta -.- - wszędzie się gdzieś spieszy, ma masę rzeczy na głowie, ale z żadnej nie chce zrezygnować - czasami kiedy widzi mnie na uczelni, to nawet mnie nie poznaje, a za pół godziny pisze smsa z pytaniem, czy aby kilka minut wcześniej mnie nie widział -.- macie jakieś sposoby na ogarnięcie takiego przygłupa, czy jest stracony dla świata?

Gość a ja jestem.....
To raczej ty w tym układzie jesteś przyglupem :] Co treba mieć w głowie zamiast mózgu, żeby tkwić w związku z facetem, którego uważa się za przyglupa ... Jest aż tak nadziany? Tak świetnie rucha? Jest nieziemsko przystojny? Czy może po prostu jesteś z nim, bo tylko on cię chciał? (w końcu jest "przyglupem")

Gość bo niby
a ja jestem hahahah dobra odpowiedz:)

Jezu, czy wy wszystkie bierzecie wszystko dosłownie? nie uważam, że jest głupi... nie napisałam nigdzie, że jest idiotą i nie radzi sobie w życiu. po prostu jest nieogarnięty...