Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz tego dość!

NiEuStAnNe OBŻeraniE PAzuRÓW ! jak z tym skonczyć no jak?

Polecane posty

Gość mam juz tego dość!

normalnie mam juz tego dość nigdy nie mialam ladnych paznokci a teraz obzeram je jak jakas nienormalna to jest jaks choroba lekowa czy co przeciez juz sobie rady nie daje jak sie tego chorego nawyku oduczyc?

Gość Zuo Wielone
Też tak mam. Ale przechodzi mi pomału bo zrobiłam sobie żelowe paznokcie. A mam 21 lat i od dziecka w sumie to się za mną ciągnie i też nie mogę się opanować, te paznokcie żelowe mi pomogły.

Albo gdzieś tam słyszałam- zrób sobie żelowy manicure- jakąś żelową powłoką smarują Twoje naturalne paznokcie i są twardsze i coś tam jeszcze... Nie wiem w salonie widziałam- koleżanka miała poobżerane i już nie ma:)

Gość mam juz tego dość!
mial juz zeleziwo udalo im siniewidzialnych paznokciach ale szybko odpadly przyklejam sobie czasem takie tipsy rozne bo o zelach moge zapomniec baba powiedziala ze mam nie obzerac i przyjsc za 2 tyg to mi zalozy bo na te co mam teraz to sie poprostu nie da...:(

Gość mam juz tego dość!
sorka ale klawiatura i se zawiesila --- mialam juz zele i o dziwo udalo im sieje zrobic na prawie nie widzialnych paznokciach (prywatnie) najgorsze jest to ze jak juz nie mam przy paznokciach pola do popisu to rzucam sie na skórrki to jest poprostu obrzydliwe:(

Gość dfvdvdvd
musisz usunąć przyczynę nerwicy wyluzować, znaleźć sobie hobby a same palce jak siedzisz w domu owijać plastrami przy wychodzeniu ściągaj uwierz, wiem coś na temat nerwicy

Gość Zuo Wcielone
Żelowe na chwile pomogą, mi teraz odrastają i nie idę uzupełniać i mam ochotę je obgryźć :( kiedyś kosmetyczka opowiadała mi, jak jedna babka przychodziła robić sobie żelowe paznokcie żeby je obgryźć .. i tak robiła je u niej i obgryzała i tak w kółko. Więc jak ktoś chce obgryźć to i tak obgryzie. Mi nie pomagały żadne smarowidła na obgryzanie itp cuda, nawet jak się po dupie podrapałam to potrafiłam obgryzać.

Gość mam juz tego dość!
ahahhahhahah zuo wcielone zabilasmni tym komentarzem no ale coz czasem i tak bywa moze ja tez tak robie ale jeszze sie nawet nie zorientowałam ? :O