Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwierka

Kolega chce się ze mną umówić

Polecane posty

Gość oliwierka

Kolega chce sie ze mna spotkac w przyszlym tygodniu. Poznalismy sie w ubiegle wakacje podczas moje miesiecznego wyjadzu do pracy. On cos do mnie poczul, powiedzial mi to, jednak ja mam chlopaka juz od ponad dwoch lat i mu wszystko wytłumaczylam. Jednak mój facet byl o niego cholernie zazdrosny, bo zobaczyl po moim przyjezdzie sms od niego, ze jestem fajna i mu przykro ze sie juz moze nie zobaczymy. Nie widzialam sie z nim od wakacji, bo mieszkamy daloko od siebie. Dzis napisal czy bysmy sie nie spotkali za tydzien? Co zrobic? Mam z nim kontakt smsowy ale boje sie ze mojeu facetowi sie to nie spodoba..z kolei z tym nie chce tracic kontaktu bo to spoko gośc.

Gość amber rain
Ja na Twoim miejscu bym się nie spotykała. Po co masz sprawiać przykrość swojemu facetowi i jeszcze mącić w głowie tamtemu drugiemu?

Zadaj sobie pytanie czy chcesz się z nim spotkać, jeśli odpowiedz będzie pozytywna, zadaj sobie drugie pytanie: Dlaczego?

Gość oliwierka
No ale ja mam malo znajomych - facetów...a z nim sie fajnie gada,nic wiecej. On wie ze na nic nie moze liczyc. Dalam mu wyraznie do zrozumienia.

Gość oliwierka
staszek spod monopolowego - Sorry, ale nie zycze sobie tego typu komentarzy

Gość amber rain
"On wie ze na nic nie moze liczyc. Dalam mu wyraznie do zrozumienia. " No ale chcesz się z nim spotkać. On może to odebrać inaczej niż się spodziewasz. Naprawdę, dziewczyno, daj sobie spokój.

Gość oliwierka
z tym , że powiedział że wie że to czysto koleżenskie spotkanie. To skoro sam to powiedzial to jak moze sobie robic nadzieje?

Gość A mi się podoba ta
Pamiętaj, postępuj z ludźmi tak, jakbyś chciała aby oni z Tobą postępowali.. Postaw się na miejscu swojego mężczyzny... Czy chciałabyś, aby on spotykał się ze "swoją nic nie znaczącą" koleżanką. Odpowiedz sobie sama na to pytanie...

Gość A mi się podoba ta
Mężczyźni co innego mówią, a co innego myślą... Powiedział Tobie, to co chciałaś usłyszeć....

Gość ja mam 34
sw. prawda chciałabyś zeby on sie spotykal z kolezanka ktorej sie podoba??

Twój facet niema prawa Ci niczego zakazywac ..decyzja czy się chcesz spotkać z tym gosciem czy nie ma być Twoją decyzją tylko i wyłącznie

Gość oliwierka
No właśnie bym nie chciała, tylko wiecie co? ja mam do siebie zaufanie, wiem ze nic sie nie stanie. Chce sie z nim spotkac, bo dobrze nam sie rozmawia. Nie poszlabym gdyby moj chlopak mnie o to poprosil...ale ostatnio sie wkurzylam, bo bylismy razem na urodzinach faceta jego siostry, wiadomo, na urodzinach trzeba sie napic, nie byl pijany ale nie mopgl auta prowadzic. Ja musialam na drugi dzien isc do szkoly a on mial wolne, wiec ustalil z nimi ze u nich na noc zostanie a mnie do domu...odwiozla jego siostra ;/

Gość ja mam 34
byly prawiczek idz se zwal konia bo juz sperma ci na mozg idzie jesli sa w zwiazku to powinna sie liczyc z tym co on czuje.

Gość ja mam 34
no i co w tym zlego ze u siostry na nos zostal??????

Gość oliwierka
Myślałam ze tu konkretnie wszyscy beda jednego zdania a sa rozbieżności...:(

Gość oliwierka
Nic zlego, tylko na tych urodzinach prawie wgl nie gadalismy ze soba, w sumie to pojechalam, posiedzialam i wyszlam...jedyne osoby ktore znalam to jego siostra z chlopakiem, ktorzy wiadomo mieli 15 innych gosci ktorych nie znalam i ktorzy sa w wikeku ok 30 lat a my po 23 mamy... przy czym wychodzac on powiedzial ze jak mnie odwioza to zeby gdzies jechali cos szalonego zrobic...;/ i na drugi dzien jego siostra do mnie pisala czy sie do mnie odzywal..to nie wiem moze gdzies byli..sami faceci bo ona mnie z kolezanka odwiozla..

Gość A mi się podoba ta
Oj Dziecko, prawdziwe życie dopiero przed Tobą...

Gość ja mam 34
oliwierka widze ze szukasz poparcia do tego zeby ktos ci napisal zebys sie z nim spotkala, tak samo widze ze wyszukujesz w waszym zwiazku wszystkiego zeby sie tylko usprawiedliwic na spotkanie z tym gosciem ja wiem ze i tak sie z nim spotkasz bo nie daje ci to spokoju, myslisz ze nic nie bedzie? moze nie na tym spotkaniu ale na nastepnym juz napewno, choc mi sie wydaje ze juz na tym mu dasz bo twoj chlopak spal u siostry i wiele jeszcze takich pierdol na swoje usprawiedliwienie zjandziesz. Widze ze tego bardzo chcesz wiec sie z nim spotkach raniac inna osobe. nara

Gość oliwierka
Nie szukam na siłę...i również nie jestem kobieta lekkich obyczajów, tylko z moim dopiero "bylam" i to dopiero po 1,5 roku do tego doszlo, wiec przepraszam, ale za ostrych slow uzylas..

Gość truteń_gucio
zakoncz ten obecny zwiazek jestes szmata i tyle glupia sucz twoj chlopak z toba zerwie i tyle bo jestes gówno warta

Gość ja mam 34
czuje ze chcialabys zobaczyc jak to jest miec innego w sobie, znam to przerabiane kilka razy zawszte ta sama spiewka : bo fajnie sie gada i ustalone ze nic nie bedzie, a po godzinie fajnego gadania jeszcze fajniejszy orgazm :)

Gość ANTEKKww
Ja bym na twoim miejscu szedl..co w tym zlego?