Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro idę

Stresują was wizyty u ginekologa??

Polecane posty

Gość jutro idę

Ja w trakcie wizyt mam problem z mówieniem o swoich problemach, łatwiej mi znieść samo badanie chociaż jak później pomyślę, na co musze się zgadzac w gabinecie to dochodzę do wniosku, że te badania są upokarzające :(

Gość junn
nie. :) może powinnaś zmienić lekarza skoro tak się czujesz na wizycie?

nie stresują. Traktuję je jak każde inne. Jak boli ząb to idę do dentysty, jak mam problem z gardłem to do laryngologa. A jak problem z miejscami intymnymi to do ginka- normalna sprawa.

Gość Berbec
U internisty też tak masz?

Gość jiiiiiiił
A mnie właśnie stresują wszystkie, u ginekologa, internisty, dentysty - wszystkie bez wyjątku :D

Gość jutro idę
Stresują mnie tematy, które są krępujące, oprócz spraw ginekologicznych nie potrafiłabym rozmawiac z lekarzem o problemach z wypróżnianiem, nawet nie bardzo potrafiłabym nazwać pewne rzeczy po imieniu..

Gość w żadnym wypadku
ja to tylko czekam aż lekarz wstanie od biurka zanim rozłożę nogi na samolocie :P bo biurko jest na przeciw fotela może chodź do kobiet a nie do mężczyzny?? do pewnego czasu chodziłam tylko do kobiet, ale jak w wieku 25 lat trafiłam do pierwszego faceta gina to już do babek rzadko chodzę (nie ironizują nie komentują i są delikatniejsi)

przed ciążą się stresowałam, nakręcałam się że to jest takie nieprzyjemne, że coś tam coś tam a teraz jak jestem w ciąży to wiem, że muszę i nic na to nie poradzę ;) ale co niby jest upokarzające ? przecież ginekolog podobnie jak inne specjalizacje ma swoją działkę " z naszego ciała" i dla niego to żadna tam rewelacja, że wykonuje badanie czy zadaje intymne pytania.

Gość jutro idę
Mama stresa i u kobiet i u mężczyzn, bardziej właśnie z rozmową :( Tam, gdzie ja chodzę to też musze się rozbierać przy lekarzu..

Gość w rzadnym wypadku
jak bywałam w takim gabinecie to chodziłam w spódnicach albo w tunikach żeby nie paradować po całym gabinecie z gołym tyłkiem zawsze się znajdzie na to sposób :)

Gość jutro idę
Może problem jest tez w lekarzu, nie potrafię się przed nim otworzyć, zraził mnie trochę do siebie swoim zachowaniem. Wiem, że dam radę ale nie tak łatwo zmienić swoje nastawienie.