Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomatkocza...

wlaczylam film ludzka stonoga i...

Polecane posty

Gość lomatkocza...

ja pier... co za idiota wymyslil taki film, tego sie ogladac nie da. jakis psychol pozszywal 12 osobom usta z odbytem, ludziom juz kompletnie na leb odbija:o jestem zdegustowana.

Gość .mkplmnlkom
jedynka lepsza

Gość dsfdsdfs
tam były 3 osoby, chyba, że piszesz o drugiej części której jeszcze nie oglądałem :classic_cool:

Gość rerwerwerwer
ja tez wolałam znacznie jedynke, chociaz wiele osób woli dwójke. Ale ja nie lubie obrzydliwych filmów, tylko dobry survival- horror.

Gość 70kilomam
oj tam mozna obejrzec

Gość lomatkocza...
ja pierdole mozna obejrzec? przeciez tam nawet zadnych dialogow nie ma !!! ten film jest oblesny!!! zobaczylam tylko urywki i czegos tak chorego nigdy nie widzialam a jestem fanka horrorow!!!kurva pozszywal im usta z odbytami a potem im zapodal srodek na sraczke i bylo widac jak sraja sobie do ryjow bleeeee. jak ktos moze to ogladac to jest choreeeee

Gość rerwerwerwer
przeciez tam nawet zadnych dialogow nie ma !! znawcy filmów często się takimi rzeczami zachwycają, więc trochę płytko piszesz, że film nawet dialogów nie ma, równie dobrze mogłabys napisac że aktorka to nawet nie miała szminki na ustach więc film do dupy. Ale mnie ten film meczył, bo oglądam horrory dla rozrywki

Gość vividentiii
arte cos tam zobacz sobie ten film na kinomaniaku, ale naprawde nie polecam, ktos kto to stworzyl ma zryta psyche

Haha, ja właśnie zbieram się, żeby obejrzeć ten film, ale jakoś mi to nie idzie. Słyszałam, że jest dość kontrowersyjny, ale to w sumie mnie zachęca do jego obejrzenia. W sumie lubię takie eksperymenty :D

Gość rerwerwerwer
Tylko tu jest mowa o Stonodze 2....

Gość vividentiii
Ludzie tego sie nie da ogladac!!!Ja tez lubie horrory ale ten film nie jest straszny tylko chory!!!Jak przelaczylam urywek kiedy podal im srodek na wyproznienie i oni zaczeli sobie srac do geby to wymieklam, co za kretynstwo

Gość kingsajska
oglądałam dwojke,całą:)) dobrze ze film czarno biały , bo inaczej mogłoby byc kiepsko:)) ale fakt, trzeba mieć nieźle zryty łeb żeby wymyslic taki scenariusz, owszem inny niz wszystkie ale generalnie obrzydliwy. nie straszny tylko obrzydliwy.

Gość rerwerwerwer
ale w czym twój szok? Tak jest w kazdym filmie teraz, a Masakra piłą mechaniczną, czy Hostel, albo inne są lepsze?

Gość rerwerwerwer
Ciekawe co by było jakby ten film dali kolorowy.... :p

Gość kingsajska
no nie mów Hostel jest dużo normalniejszy:) i wełdług mnie ciekawszy;) ze stonoga nic niemożna porównywać

Gość niemiecki hirurg!
ale co was tak bulwersuje? 1943 polska dr. mengele wiecie co wyprawial ? poczytajcie poznajcie temat potem dyskutujcie, bulwersujcie sie do bulu. i dalej myślcie że to tylko fikcja!

Gość i love horror
dobry byl..moja mamuska prawie sie porzygala..ale mialam ubaw

Gość no men no cry
Guinea Pig Men Behind the Sun August's Underground (i jego 2 kolejne sequele)