Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wisienka na tortownicy

Czy wypada iść samej na wesele??

Polecane posty

Mam 22 lata i brak faceta, przyjaciela a nawet kolegi... Problem również w tym że nie bede miała sie tam do kogo prócz roziców odezwać. Nie jestem lubianą osobą. Z drugiej strony głupio odmawiać kolejne wesele z kolei. Nie wiem co robić? Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość analissaa
To zależy od sytuacji, bo jeśli znasz dużo młodych osób które będą na tym weselu to możesz się fajnie bawić, ale jeśli masz gadać tylko ze starszymi no to lipa :P Jakoś nie wierzę, że nie masz żadnego kolegi który by z Tobą poszedł....

idz sama, to nic złego, przecież nie musisz na siłę kogoś szukać, moze na weselu będzie jakiś samotny w przybliżonym wieku;pa poza tym lepiej się pobawić niż nudzić w domu..

Gość samotny242321
skad jestes autorko ?

Wątpie czy bedzie ktoś sam w moim wieku. Już pisałam, że nie jestem za bardzo lubianą osobą. Raczej licze na przesiedzenie do północy i do domu między czasie pewnie mi tyłek ze sto razy obrobią wątpie żeby ktoś chciał sie tam ze mną bawić.

Gość afsc.
ja bym chetnie z Toba poszedl

Ja w pójściu na tą impreze nie widze żadnej przyjemności bo czy można nazwać przyjemnością siedzenie pół nocy jak na szpilkach i patrzenie na tą żeniującą szopkę. Raczej ide z obowiązku niż dla jakichkolwiek atrakcji.

Gość Bartek ma zeza
Nas olała kuzynka nie przyszła na wesele bo niby jej luby miał dyżur w kanałach czy jakis miejskich służbach,ona madam sama nie przyjdzie. Zawiadomiła o tym w tym samym dniu co wesele,a ciotka to zaproszenie dla niej wręcz wyłudziła od mojej teściowej,niesmak pozostał. Teraz ta kuzynka leczy sie na głowe bo jej dziecko-debil zmarło. A mi za tamto wisi to koło dupy.