Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez dzieci i szczęśliwa.

Nie mam dzieci i jestem szczesliwa,po tym jak zobaczylam dzieci kuzyna to szok!!

Polecane posty

Mam 43 lata, nigdy nie miałam dzieci i jestem szczęśliwa. Dziękuje Bogu że nigdy w życiu nie miałam żadnego mężczyzny. Sama nie mam dzieci, więc nie będę się wypowiadała ale to co usłyszałam od niego przeraziło mnie. Mężczyzna ma 25letniego syna. Chłopaka który oznajmił mu że jest gejem i mój kuzyn wpełni to akceptuje, uważa że nic złego się nie stało. Jego 20letni syn ma troje dzieci, kilka dni temu poznałam wnuki swojego kuzyna 3letnia Joasia, 3letni Marysia, 3letnia Julka I jeszcze córka mojego kuzyna 19 lat i ma 3letniego synka. I co??? mój kuzyn człowiek bogaty, ma własną firme i cieszy się z wnucząt, w dodatku na wsi został wybrany sołtysem. Spytałam się go wprost czy mu to nie przeszkadza że ma właściwie bękarty w rodzie, powiedział że nie. Że bardzo dobrze czuje się jak wnuczki go odwiedzają. Później spytałam się gdzie jest ojciec dziecka jego córki to powiedział mi że ten pan wypiął się na dziecko i bardzo spokojnie to przyjał. Na moje oko z tym człowiekiem jest coś nie tak. Jego córka ma nowego chłopaka i mówi ojcu wprost że idzie do lekarza po tabletki antykoncepcyjne i nawet prosiła go żeby pożyczył jej prezerwatywy które on ma do własnego użytku. Od razu poszłam porozmawiac o tym z księdzem by wyraził swoją opinie.

Gość kaszpirowskii
to juz bylo. Nudne:o

Nie wiem co było? Po tym wydarzeniu nie moge dojdź do siebie, po prostu jak o tym myślę to chce mi się rzygac. Ja sobie nie wyobrażam by mężczyzna zrobił jednej kobiecie dziecko, drugiej kobiecie dziecko, trzeciej i jeszcze jego tatuś chodzi szczęśliwy że został dziadkiem. A syn gej sprowadza sobie chłopaka do domu, to ja chyba bym się ze wstydu pod ziemie zapadła a córka mówi o tabletkach antykoncepcyjnych ojcu. I jeszcze pokazuje mu recepte jaką dostała, no ludzie, trzymaj się mnie. Co to za patologia gdzie ojciec pozwala córce uprawiac seks?

Gość what!!!!!!!!!!!!!!
nigdy nie miałaś faceta????? o matko wspólczuję ci

Niby czego mi wspolczujesz? ze nie mialam smierdzacych syrow i gaci do prania. Ze po pracy wracam do domu, rozsiadam sie przed telewizorem i ogladam swoje ulubione seriale? Nie ma co tego zalowac, te wszystkie chlopy sa gowno warte.

Gość Błędy błędy błędy
Ale masz dziecko fantazję:)

Gość what!!!!!!!!!!!!!!
jesteś sama jak palec i umierać będziesz sama! nie przeraża cię to? seriale???? czy seriale zapewniają ci wszystkie potrzeby jakie można dostać od drugiej osoby....chyba nie wiesz co mowisz