Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gergerge

Ile aktywne są wasze parolatki jeśli nie śpią w dzień?

Polecane posty

Gość gergerge

Moje małe (2,5) rezygnuje właśnie z drzemek i nie wiem o której je kłaść spać. Dziś wstało o dziesiątej? O której radzicie kąpiel i położenie do łóżka (+czas na bajki)?

Gość Alphacentauri
'moje małe', 'je', 'wstało'? Matką to raczej nie jesteś.... :/

Gość gergerge
A tak dla odmiany ktoś na temat?

Ja moją budzę do przedszkola o 6.50. a w weekend sama się budzi około 6.30. i idzie spać około 21.00 - 21.30. Nie śpi w dzień odkąd skończyła 1,5 roku (teraz ma 3,5).

Gość Pytajaca ot tak
To ja bym chyba zwariowła:) moje dziecko to typ urwisa, wszedzie jej pełno 5 min nie usiedzi, ale spi w dzien dwa razy:)))) Rano pobudka o 7., klade ja kolo 12, przespi spokojnie 2 h, a pozniej jeszcze drzemka 45 min okolo 16-17, o 20 kapiel a o 21 spanie:) Ma 16msc:)

Gość kasandra 22338
Mój synuś ma 3 latka i miesiąc.Kładzie sie o 18 a wstaje o 6.Od września pójdzie do przedszkola.Starszy syn ma 5 lat i tak samo kładzie sie spać o 18 a wstje o 6.Żadnych popołudniowych drzemek nie mają.

Moje bliźniaki miały niecałe 2 lata, jak zrezygnowały ze spania w dzień. Zasypiają około 20, wstają około 8, czasami jest to np. 7.30, czasami 9. Ale zwykle ósma.

Nasz dzieciak miał k.1,5 roku jak zrezygnowaliśmy z drzemek w ciagu dnia - wystarczyło nawet kilkanaście minut snu, a potem impreza do północy :/ Pobudka była k.7-8, a do łóżka k.20-21.Oczywiście to też zależało od aktywności w ciągu dnia.

Gość gergerge
Aha, moje (ze specjalną dedykacją dla Alphacentauri) się już obija od ścian i awanturuje. No to już chyba spokojnie mogę kąpać i zachęcać do spania, nie?

Gość mama sama w domu...
mój synek miał 1,5 roku jak przestał spać w dzień teraz ma prawie 3 latka zasypia około 21.00-21.40 wstaje około 8.00-8.30 ale od wrześnie trochę się zmieni bo idzie do przedszkola.