Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze mi pomóc

Jak pieścić cipkę palcami aby kobieta była zadowolona?

Polecane posty

Gość prosze mi pomóc

idę dziś na imprezę i będzie dużo wstawionych lasek, zamierzam zrobić parę palcówek

Gość goska287
nie masz penisa ze musisz palcow uzywac?:) co za zalosna oferma:D

Gość prosze mi pomóc
nie zrozum mnie źle, ale nie będę w publicznym miejscu penisa wyciągał, na dyskotekach dyskretnie wkłada się dziewczynom ręce pod spódniczki i robi sie swoje

Gość oiuytrakjuhygt
najpierw masujesz delikatnie potem coraz mocniej a na końcu wkładasz palca tam gdzie trzeba i ruszasz.

nie da sie sprawic przyjemnosci w ten sposob,ani zadna penetracja,jesli kobieta nie jest juz wczesniej podniecona i mokra. a jesli juz jest,to trudno wlasciwie powiedziec,bo kazda lubi inaczej chyba... gdybym to byla ja... chcialabym poczuc twoje palce dosc delikatnie masujace w przod i w tyl po calej cipce,a soczki by byly takie sliskie,ze cipka sama by sie na palce zaczela prosic i nasuwac... wtedy lubie jednym palcem przednia scianke masowac w gore i w dol...mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość 234523523
Przede wszystkim zabierz się do tego delikatnie - podotykaj najpierw wargi większe, potem mniejsze, omijaj łechtaczkę. Gdy kobieta będzie nagrzana, dotknij łechtaczki. Masuj po prostu łechtaczkę, raczej delikatnie, ale rytmicznie i długo. Wkładać palce do pochwy możesz PRZED tym. Pieszczoty łechtaczki mają być na samym końcu, i prowadzą do orgazmu.

Gość glabiee
kobieta sterylna jest idealna