Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciapciak

roczne odkladanie pieniedzy zagranica

Polecane posty

Gość ciapciak

ciekawi mnie ile jestescie w stanie odlozyc w rok czasu zagranica , pytanie do ludzi, ktorzy sa na stale poza polska i wioda normale zycie, chodzi mi o pary z dziecmi, ja teraz mysle, ze my za malo odkladamy

Gość ukman
po roku mam odlożone 0,00 :) a na chuja mam odkladac wole wydawac na przyjemnosci a jak mam emergency to mam debet 4 kola i karte na 2 kola z ktorych nie korzystam bo mi starcza moich woel wydawac i zyc niz ciulac wole przepierdolic 100 funtow tyg na carboocie niz w skarpete dusic:)

Gość ja po pół roku wariuję.
też mnie ciekawi temat,bo planuje wyjechać z rodziną. Piszcie też w jakim kraju jesteście--odnośnie tematu.

Gość exxxuuu
ukman tys jestes jakis pierdolniety wspolczuje twojej przyszlej zonie nieznosze takich lekkoduchów

Gość ukman
tym sie rozni polak emogrant od polaka ktory tu przyjechal zyc polak emigrant w czw w nocy do bankomatu zapierdala po zarobione w fabryce 200 funtow zeby wyslac rodzienie w polsce lub uciulac w skarpetea zarl bedzie tesco value i oszczedzal na wszystkim zeby za wszelka cene cos odlozyc i mieszkal w 10 w one bedroom flat polak ktory tu przyjechal zyc bedzie zyl i nie bedzie oszczedzal bo stac go na wszystko z tygodniowki . Anglicy nie maja wogole oszczednosci tu jak masz emergency wydatek to masz debet w koncie albo karte kredytowa a nikt nie ciuła bo po co? wstyd mi zatich co mamusia tatus i dwojka bachorow jedzie do uk po benefity tatus do roboty w fabryce za 200 funtow na tydzien 200 child taxu i odkladaja na.............splacenie kredytu w polsce ktory zaciagneli zeby tu wyjechac

Gość ukman
jesli mam oszczedzac na jedzeniu na wlasnym zdrowiu i na zero rozrywek to nie po to tu przyjechalem zeby se pogarszac tylko polepszac a o moja zone sie nie martwcie na razie ma wszystko co chce

Gość ukman
ja powiem tak zarobione pieniadze inwestuje w wyposazenie domu samochod bo w razie czego mam co sprzedac i jakas kase odzyskac odkladanie po to zeby lezalo na koncie nie ma sensu ja wole miec wszystko co potrzebuje i zyc na poziomie a nie jak bida emigrant po mnie na szczescie nie widac ze jestem polakiem mowie bardzo dobrze po angielsku i jak widze czasem polakow w sklepie jak sie zachowuja to mnie az skreca ze wstydu i odchodze na drugi koniec

Gość ukman
a wiecie po czym poznac polaka w uk??? on ubrany cayly od stopo do glow w nike albo adidas ona z rozowym iphonem na wierzchu krzycza do siebie nie mowia tylko krzycza po polsku myslac ze nikt ich nie rozumie i w markecie kupuja tesco value

Gość ukman
ja powiem tak w uk skonczyly sie czasy ze zarabialo sie po 2 kola na dzien dobry teraz wszedzie placa minimalna czyli realnie 800 zarobisz miesiecznie ja mam wlasny biznes i nie narzekam ale tez widze ze ludzie maja tu coraz mniej kasy i sie zaczynaja targowac ale te 500 tyg mozna zarobic na luzie jak sie mam łeb na karku i...............zna angielski płynnie w mowie i pismie

Gość żal mi takich pustaków
ukman ale bzdury pierdzielisz siedz tam i szoruj dalje kible ty prtymitywie:D:D:D:D: