Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WposzukiwaniuMarzen

MOJA FANTAZJA- SEKS Z DOJRZAŁĄ KOBIETĄ

Polecane posty

Gość WposzukiwaniuMarzen

Od pewnego czasu nie moge przestac myslec o mojej fantazji, dojrzala , wyzywajacy typ urody, uniform Biurowy... a wszystko przez te lato i obcisle stroje . Co wyjde na spacer , mijam mega seksowne dojrzale kobiety.... Czy jest jakis sposob, aby zwrocic uwage takiej kobiety? Powiedzcie, mi czy wogole starsze kobiety, chca sie spotykac na niezobowiazujace spotkania z mlodszymi?

Gość WposzukiwaniuMarzen
Mam fajne gierki na Plejstejszyn :classic_cool:

Gość WposzukiwaniuMarzen
Moze i wyda sie to oklepane... ale chcialbym, aby wygladalo to tak (Pomijam watek 1-wszego spotkania i sprawdzenia czy bedzie miedzy nami "chemia") blask swiec, romantyczna kolacja przy winie, wstepny masaż erotyczny (jestem fizjoterapeuta), a co dalej to juz rzeczywistosc by zweryfikowala. Moze wydac sie to niedorzeczne i glupie, ale w starszym wieku chcialbym moc wrocic pamiecia do tej chwili i usmiechac sie pod nosem ...

Gość popomko123
hej ja właśnie jestem dojrzałą kobieta i mam takiego młodego do bzykania... :) miodzio. Może dlatego że zawsze kochałam seks i uwielbiałam eksperymenty. jestem świadoma swojego ciała a przy tym uwierz mi atrakcyjna (szczupła, biust C, długie nogi, długie blond włosy). Mój kochanek jest tez przystojny a przy tym może się kochać non stop i o to mi chodzi. Kochamy się wszędzie, gdzie tylko możemy a jeśli znajdziemy się w hotelu to spełniamy nasze marzenia erotyczne. Niestety nie szukam na razie nikogo innego, mój kochanek na razie mi wystarcza może za jakiś czas pomyślę o zmianie....a i mam 40 lat całuski

Gość WposzukiwaniuMarzen
Nie gra mw gry tak na marginesie... ale zycze udanego podszywania ;)

Gość WposzukiwaniuMarzen
Zazdroszczę kochankowi ;)

Gość WposzukiwaniuMarzen
Mam też zajebistą kolekcję komiksów o Kapitanie Planecie :classic_cool:

Gość WposzukiwaniuMarzen
proponuje założyć nowy temat tylko nie w dziale życie erotyczne o kapitanie planecie i Twoim playstation ...

Gość WposzukiwaniuMarzen
Dodam, że fantazjuję o jędrnych pośladkach Krzysia Ibisza :classic_cool:

Gość hejhohejhoaaa
popomko123 eksperymenty uwieplbiasz:-) Na pewno robisz wszystko co młodemu sie zamarzy :-) Blond włosy :-) farbowane:-) A w dupę to zapewne wkałda ci co spotkanie :-)

Gość WposzukiwaniuMarzen
No a jak wydalo sie.... ;) a tak na marginesie Krzysiu teraz po LIFCIE wyglada mlosziej niz nie jeden 20-latek

Gość WposzukiwaniuMarzen
Ok. Może nie jesteś dupkiem :P Ile masz lat i jakie masz gabaryty? Nie pytam o penisa :P

Gość WposzukiwaniuMarzen
24 / 176/ 79

Gość WposzukiwaniuMarzen
Ładnie ;) Nieprzerośnięty choć troszkę młody ;) A jaki region? Ja leniwa jestem z natury. Gnuśna i wygodna - daleko jeździła nie będę ;) :classic_cool:

Gość WposzukiwaniuMarzen
Hmmm proponowałbym kontakt mailowy w celu ustalenia szczegółów..? ;> Jeśli będzie daleko ja dojadę ;)

Gość WposzukiwaniuMarzen
Nie da rady, albo u Ciebie, albo gdzieś "w połowie drogi" :P Ja jestem z południa :) 37/170/50 (86-60-86) :classic_cool:

Gość WposzukiwaniuMarzen
Ulala gratuluje figury;) Pasuje.... podaj kontakt do Siebie w celu ustalenia szczegółów.

Gość Tomasssek
Jeśli szukasz dojrzałej kobiety to możesz od razu na tym zarobić :) poszukaj sobie: www-sponsorka.com

Gość M.nn
Nie tylko Autor pierwszego postu w tym temacie,ma taką fantazję;). Mam szefową...Po 30stce.Atrakcyjna,zadbana,pewna siebie,dominująca.To nie moja liga;),ona jest poza moim zasięgiem. Ale sam widok tej kobiety,doprowadza mnie (i pewną część innych facetów z pracy) do szaleństwa;).