Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziundzia

Ile razy wysylanie CV do jednej firmy?

Polecane posty

Gość dziundzia

jak raz wam nie odpowiedzieli to wysylacie ponownie?

Gość dziundzia
halooo?

Gość dziundzia
nh.g

Gość wifigdansk
wlasnie tez jetsem ciekawa!

Gość a nalesniaka
ja raz wyslalam jako recep[cjonista do hotelu ( poza miastem na uboczu) ... dopiero facet zadzwonil po miesiacu czasu ( gdy ja juz dalam sobie spokoj) i pytal gl jak dojade tam... auta nie mam, wiec pojade autobusem, a on ze zcasem trzeba do pozna zostac ( a autobus ostatni o 18 jedzie) wiec mowie nie ma problemu siostra czy itp po mnie przyjedzie...powiedzial ze na nastepny dzien zadzwoni i mam dac mu znac czy bede w stanie dac rade zjawic sie kiedy busy juz o tej porze nie beda jezdzic... ja biedan powydzwanialam i duzo osob by sie zgodzilo ...a facet nie zadzwonil.... ja nie zadzwonilam... bo sama pytalalm go to on wyraznie ze on jutro zadzwoni .... ja sobie mysle, jak by mnie potzrebowali to by dzwonili..i tak teraz widze juz po raz 3 ogloszenie do tego hotelu hahah... ciekawe czy zadzwonia :-) male miasto,a ja po turystyce , j.obce... ale ploaca tak malo, a jakby ktos mnie podwiozl to podliczylam 400zl na dojazdy ... a samo mieszkanie oplacam 1000zl ... a placa 1200 na reke :-) jakby to bylo 2000 albo 1500 na reke to bym walczyla, ale tak ? :-)

Gość jeds kejsi tószk
wyslalalm do skutku, moje mejle z roznym nazwiskami imionami fotkami az w koncu mie przyjeli ne mieli wyjscia :D :D:D:D

Gość a nalesniaka
aha i nie wysylam :-) ale kiedys wysylalam chyba do HM z kilka razy do tego samego... i za pierwszym razem przeszzlam tam te etapy ale nic, nawet zadzwonila ze sie nie dostalam