Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podejrzliwość

Ludzie pomóżcie

Polecane posty

Gość Podejrzliwość

Witajcie, jakiś czas spotykam się c facetem..Wszystko było dobrze, gdy po 3 mmiesiącach naszej znajomości odkryłam, że pisze z innym kobietami na interenecie(wiem nie powinnam mu grzebać, ale poprostu jakoś tak się stało, że to odkryłam) nie ważne... Udawałam ,że nic nie wiem i dalej obserwowałam...a on dalej pisał... W pewnym momencie nie wytrzymałam presjii powiedziałam mu, że wiem, że mnie kłamie, że oszukuje...chciał się nawet spotkać z innymi kobietami...do czego nie doszło..chyba... odeszłam na tydzień, przestrałam odbierać telefony, smsy.;atał jak oszalały, prsił, błagał, że już nigdy, że kocha, że obiecuje ble ble ble... zdecydowałam,że mu wybaczę i wróciłam... Od tamtej pory wszytsko się zmieniło...zaczął się starać, od 6 miesięcy jest cudownie ale jest jeden mały problem.... :( nie ufam mu, nie potrafię, wiele razy próbowałam ale się nie da.. z pilpitu ginęło gg, do telefonu też nie mam jak dotrzeć..ciąglw wydaje mi się ,że mnie oszukuje, że wciąż pisze z innym kobietami, że oszukuje.Wiem, że nie zdradził fizycznie na pewno, jestem tego pewna w 100 procentach ale nie ufam mu.Po co ukrywa gg? uważam,że to jest prywatna sprawa ale gdyby nie miał nic do ukrycia to to pieprzone gg wciąż byłoby na tym pieprzonym pulpicie... :(

Gość Podejrzliwość
jesteśmy razem 10 miesiecy a ja się ciągle męczę.On wie, że mu nie ufam...ciągle są o to jakieś przeczki ale jak mam mu ofać Jego pieprzone gg , telefon i inne konta są dla mnie okropną zagadką :( mam tego dosyć :(

Gość kot_odwrócony_ogonem
jego zapytaj

Gość ftnrnrnnnre
Pieprznij go najlepiej zrobisz

Gość suzzzzzzzzzz
moze popros znajoma zeby poflirtowala z nim na necie, prezkonasz sie czy wierny

Gość Podejrzliwość
myslalam any po tym czasei od tegop gdy to odkrylam poprostu sprawdzić go, skonfrontować.Powiedzieć mu żeby mi pokazał to ieprzone gadu i wytłumaczył .Pokazał facebooka, z kim pisze i wtedy bym miała jasność.Jesli nie pokaze to wiadomo, że cos knuje Uważam, że osoba ktora nie ma nic do ukrycia bez wachania pokaże wszystko

Gość suzzzzzzzzzz
Damascenka chyba okłamuje

Gość Podejrzliwość
Pomyślałam też, że może mogłabym właśnie uknuć plan :) Podszyć się za kogoś, uknuć coś... stworzyć jakiś fikcyjny profil ...

Gość suzzzzzzzzzz
tez tak mialam ze swoim jak zacznie chowac tzn ze ma cos na sumieniu,olej gnoja

Gość kamelka39
podaj gg, poflirtuję z nim i dam ci znać :-)

Gość suzzzzzzzzzz
jak chcesz sie pobawic sprobuj czemu nie:)

Gość Podejrzliwość
dobra, weżcie się przestańcie czepiać.Akurat teraz jakaś gramatyka czy też nterpunkcja jest dla mnie najmniej ważna.Jestem po kilku lampkach wina isxj mam prawo pisać niepoprawnie :)

Gość Podejrzliwość
nie podam wam numeru gg bo się wyda

Gość Podejrzliwość
sama to zrobię, albo i nie :( boże już nie wiem co robić :( dziewczyny pomóżcie stworzyć jakiś plan , please.Włansie po to tu przyszłam :(

Gość suzzzzzzzzzz
popros znajoma ktorej on nie zna, niech ci zrobi przysluge

Gość t4t34
nie chcesz mu ufać to chuj z toba twoj problem. wypierdalaj

Gość suzzzzzzzzzz
sprobuj zabrac mu telefon, spicie razem??moze jak sie rozbierze i pojdzie do lazienki to mu zabierz telefon :-)

Gość Podejrzliwość
no ale co niby miałaby napisać? na gadu? na facebooku? przecież w tych miejscach nie zaczepia się ludzi poprostu od tak :)moglabym napisać z obcego numeru, kupić kartę i pisać z innego numeru.

Gość suzzzzzzzzzz
t4... nie ufa sie slepo komus, kto wczesniej ja sam w chooya zrobil

Gość Podejrzliwość
Najlepsze jest to, że znam hasło na jego telefon(smratphone) tylko najgorssze jest to, że w tych telefonach można sobie ustawić program, który może ukrywać połączenbia i smsy od wybranych osób.Nic tam nie ma , oprócz połączeń od kolegów , mamy i kogoś tam jeszcze... A najlepsze jest to, że w wielkanoc sprawdzałam mu telefon i znalazłam smsa od jakiejś Ani o treści: ,, Hej, co słychać? jak się masz? Nic się nie odzywasz, chyba musisz być mocno zajęty?,, ale nie było żadnej odpoiwiedzi na tego smsa z jego strony...I teraz pytanie, kto to? Czy nie odpisał? a może odpisał i skasował? :( Weszłam kilka dni pozniej w skrzynkę odbiorczą a tej wiadomosći już nie było... wiem to chore, nigdy nie wiedziałam, że znjadę się w takiej sytuacji ale nie mogę sobie już z tym poradzić...:( nie daję rady :( Boże co ja robię ...:(

Gość Podejrzliwość
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp :(

Gość kamelka39
Sama tego nie rób, bo masz swój styl pisania i domyśli się...no chyba ,że będziesz się mocno pilnowała

Gość suzzzzzzzzzz
wiem co czujesz, naprawde musisz mu jakos przechwycic ten telefon, jesli nie da rady zrob akcje z nowym numerem i juz zagadnij go ze sie nie znacie ale wpadl ci w oko itd;)

Gość Podejrzliwość
Czy jest tu jakaś osoba , która może mi pomóc? ja wiem, że powinnam albo to zostawić albo spróbować zaufać...ale to nie jest proste.Nigdy nie podejrzewałam, że znajdę się wtakiej sytuacji :(

Gość kamelka39
suzzzzzzzzzz wiem co czujesz, naprawde musisz mu jakos przechwycic ten telefon, jesli nie da rady zrob akcje z nowym numerem i juz zagadnij go ze sie nie znacie ale wpadl ci w oko itd To nie tak się robi...bo niby skąd ma nr telefonu?

Tak naprawdę to ty masz z tym problem. Nie twój facet. Albo odejdziesz, bo nie dasz rady, albo - jeśli ci na nim zależy, pogadasz z fachowcem (czytaj: z psychologiem). Zastanów się też nad tym, czy sama nie dałaś mu powodów do nieufności zapuszczając żurawia do jego poczty. Obydwoje jesteście "na zero".

Gość Podejrzliwość
ale on wtedy może podejrzewać, że to ja.Najlepiej by było gdybym trochę odczekała może

Gość suzzzzzzzzzz
wpad on l jej w oko a numer ma od znajomej (najlepiej wspolna znajoma auotrki i tego kolesia) ktora by sie zgodzila pomoc autorce wten sposob. Nie mowiac chlopakowi .Czy to ma sens ???haha

Gość kot_odwrócony_ogonem
zostaw go... zamęczysz jego i siebie