Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym glupim brzuchem

jestem załamana, nie umiem zrzucic brzucha po porodzie!!!! co mam zrobic

Polecane posty

Gość Mając 25 lat
NO JA PIERSI MAM GENETYCZNIE IDEALNE CHYBA A MOŻE to praca którą wykonuje tak je wytrenowała że sterczą jak zaczarowane i grawitacja ich nie dopada)))))

Gość ktos tu chyba
normalny brzuch ale wiesz na lezaco KAZDY jest plaski wiec...:classic_cool: daj na stojaco, to pogadamy majac 25 lat - stercza jak zaczarowane? ciekawe :classic_cool: nie pokazesz, nie uwierze, zadne piersi po karmieniu nie stercza, chyba ze jestes fenomenem na skale swiatowa :classic_cool: oj, boze, polska zazdrosc......

przeszukalam album i nie mam takiego na ktorym mialabym nagi brzuch na stojaco i do tego chcialabym pokazac na forum. jak nie chcesz to nie wierz i rob te swoje operacje, widocznie rzeczywiscie tobie nic juz nie pomoze :)

Gość tesciowa
:) :( :O :P X(

Gość tesciowa
:D :O

Gość tesciowa
:o :P

Gość tesciowa
:) :O :( :P :X

Gość tesciowa
:O :( :( :O ":

Gość magdalena z zagranicy
Przeciez wyglad ciala po porodzie zalezy od genow, urody itd itd Ja akurat naleze do tych, ktorych skora niiestety nie wrocila do wygladu sprzed ciazy. Mimo sporej kasy wydanej na kosmetyki, cwiczen, masazy .....A stac mnie na to, zeby isc pod noz, ale sie boje. A Zdesperowana m piekne cialo i najnormalniej w swiecie jej zazdroszcze:) Prawda jest taka, ze kto ma miec piekny brzuch po porodzie to predzej czy pozniej miec bedzie w naturalny sposob, a kto nie to, zeby nie wiem co robil to i tak tylko chirurg pomoze. Acha, ktos pisal, ze nie chce miec 2 dziecka, zeby skora sie gorsza nie zrobila-mi nawet jeden rostep w 2 ciazy sie nie zrobil, wiec mysle, ze to co sie mialo rozciagnac itd, zrobilo sie za pierwszyym razem:)

Gość tesciowa
:O :) :( :P :P :P \ aąbcćdeęfghijklłmnoóprstuwxyzżź

Gość tesciowa
123456789 !@#$%^&*() _+{}[]:;""|\,.?/|||\\\\Q=+*/-+0

pytanie do dziewczyn, którym zostało brzuszka po porodzie - czy wy uprawiałyście jakiś sport przed ciążą, cokolwiek, czy w jakikolwiek sposób "trenowałyście" choćby czasami brzuch? To nie oskarżenia czy coś tylko szukam przyczyny tego stanu rzeczy.

Gość kossssssssssss
Ja przed ciaza cwiczylam, mialam ladny plaski brzuch z miesniami a mimo to skora po porodzie mi sie nie wstapila-a jestem po porodzie 4 lata. Oczywiscie wyglada to teraz lepiej niz 3 lata temu, ale szalu nie ma. Jak schudlam do stanu sprzed ciazy to jeszcze wiecej skory wisialo normalnie, potem troche przytylam i zrobilo sie troszke lepiej. ZDZ-Ty to 6 mies. po porodzie mialas jak dla mnie brzuch cudo. Ja na tym etapie mialam depresje prawie z powodu mojego brzucha-dobieranie ciuchow, zeby go zatuszowac, gacie wyszczuplajace-a i tak skora mi sie nie wstapila. smaruje brzuch codziennie od czasu ciazy i skora przynajmniej milsza w dotyku w koncu jest-bo w ciazy w 8 mies. rozstepy mi pooraly brzuch, mialam skore jak by szklista, swedzialo. Potem wisial mi pomarszczony flak, brzydki w dotyku. Przestalam sie jednak tym przejmowac-nie nosze biodrowek, tylko spodnie z wyzszym stanem, tak samo majtki, bluzki dluzsze. No i maz mnie kocha taka, jaka jestem-a to juz polowa sukcesu do zaakceptowania siebie :)

A slyszalyscie o czyms takim jak ROZSTĘP MIĘŚNI BRZUCHA po ciazy?? to wklikajcie sobie w google.Jesli ktorejs z was sie zrobil to cwiczenia nie pomoga jesli nie beda odpowiednie! najpierw trzeba skorygowac ten rozstep miesni a potem dopiero cwiczyc miesnie brzucha.Jesli sie nie skoryguje to zwykle brzuszki etc sprawia,ze bedzie sie robil okragly a nie plaski! Zaraz znajde linka i wam zapodam.

Gość kossssssssssss
Ja akurat mam rozciagnieta skore. Na to tylko operacja. Znam wiele dziewczyn, ktore przed ciaza nie cwiczyly a po ciazy maja idealne brzuszki, juz pol roku po porodzie moja znajoma paradowala w biodrowkach i bluzce odslaniajacej brzuch a nigdy nie cwiczyla.

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
wiecie co ja przed ciążą nie ćwiczyłam, czasem tylko rower no i normalna codzienna aktywność nie lubię siedzieć w miejscu. Możecie wierzyć lub nie ale po miesiącu miałam wciągnięty brzuch, że serio nikt kto nie był wtajemniczony nie wierzył że tak niedawno rodziłam. Waga to chyba w dzień po porodzie wskazywała tyle co przed ciążą. Nie pokazywałam brzuszka przez kilka m-cy tylko przez tę kreskę w dół od pępka bo sam jego wygląd powrócił do normy w błyskawicznym tempie, ale w ciąży przytyłam tylko 12 kg. Widzę też wielką zależność pomiędzy wyglądem brzucha a rodzajem porodu. Mam siostrę która wciąż wygląda jakby była w 5 m-cu -ciąży od 4 lat po porodzie ma taki bimbałek po cc.

Gość baśnie andersena
Mi się lekko ujedrnił brzuch (i skóra na nim) po ćwiczeniach typu brzuszki + nożyce. Noszę pas poporodowy, biegam. Ale rewelacji nadal nie ma niestety :( Jest lepiej niż było, ale w bikini w tym roku nie wystąpię ;(

Gość kaskaderka..
Ja przeszłam plastykę brzucha i jestem baaardzo zadowolona. Brzuszek jak z przed ciąży. Miałam rozejscie mięśni prostych brzucha. Na szczęście brak rozstepów. 2 lata po ciąży a ja nadal wygladałam jak w 6m-cu ciąży. Do dziewczyny która ma mieć operację>nie pocieszę cie.na plaże to ty na pewno nie wyskoczysz. Żaden lekarz po takiej op.na to nie pozwoli.Nie można opalać brzucha przez pół roku. Nie wspominając o bólu i dyskonforcie.