Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaatuurzystkaa

Co sądzicie o UKSW w Warszawie, kierunek prawo?

Polecane posty

Gość maaatuurzystkaa

Jaki poziom, czy cięzko sie dostać, jakie trzeba mieć wyniki maturalne? Zdaje Wos R., Angielski R., Polski R., Matma P., tyle, że polski pójdzie mi źle, wiem to już teraz, gdybym mogła zdałabym podst.

Gość tak wyszloooooooo
UKSW jest zajebiste ;) :) trzystakroć lepsze niż UW...niestety ja studiowałam na UW :(

Gość maaatuurzystkaa
Ja chciałabym na UW, ale nie dostane sie, niestety. A z czego słynie ta zajebistość UKSW? :)) Trochę się boje, że tam sami pobożni ludzie, a ja taka nie jestem :D

Gość mialam indeks do UKSW ale
nie skorzystalam. Co do jakosci - popatrzcie w rankingach i porownjacie z UW.

Gość maaatuurzystkaa
patrzyłam, ale podobno nie ma co się sugerować rankingami. Chce zasięgnoc wiedzy na ten temat od studentow, zawsze to jakies konkrety zdradza.

Gość samantha jasiczkaa
atesityczne smieci i wiesniaki niech idą na UW :) wlasnie dobrze, że tam nie pojdziesz, nie idz na UKSW

Gość mialam indeks do UKSW ale
jednak rankingi o czyms mowią.Albo inaczej - gdzie sie trudniej dostac, tam wyzszy poziom, bo wieksza selekcja, lepsze towarzystwo.

Gość maaatuurzystkaa
Nie jestem ateistką, ale religia nie jest najważniejsza w moim życiu. Nie przeszkadza mi pobożnosc ludzi w umiarkowanym stopniu, jednak nie chce miec za abrdzo do czynienia z przyszlymi ksiezmi, bvo to nie moje klimaty. wiadomo, ze studia to nie tylko nauka, ale tez nowe znajomosci. Chciałabym mieć do kogo gębe otworzyć :D