Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolkaPolka

Soki z jagody acai - co sądzicie i jakie polecacie?

Polecane posty

Gość gość
kto mi wyjaśni, dlaczego pół litra 100%ego soku firmy Eka Medica kosztuje 33 zł, a tyle samo też 100%ego firmy Nat Vita - 66 zł?

Gość wszystko nie na temat
Zgadzam się .. jedna wielka reklama i tendencyjne, oczywiste teksty jakiś ludzi z firmy "MonaCośTam" , aż niedobrze się robi..chcę poczytać szczere opinie ludzi, a cały ten wątek zaśmieca beznadziejny marketing firmy w/w. Ja też jestem przedsiębiorcą, ale nie śmiałabym uprawiać tak narzucającego się, ordynarnego marketingu :( Ludzie trochę więcej dystansu, nie bądźmy dziećmi i nie dawajmy się nabierać na teksty typu "ja też mam 12 lat i mam na imię Wojtek", tu czytaj "fionka". Litości.

Gość gość
kupilam sok z jagod acai w aptece... dawkowanie dwa razy dziennie po dwie lyzki stolowe... dopiero z tydzien pije wiec efektow na razie nie widze

Gość morticzia
Polecam soki wszystkich producentów tylko nie monavie :classic_cool:

Gość gość
Wiem, że mają super właściwości zdrowotne,jak wszystkie warzywa i owoce jedzone na surowo ja polecam sok z rokitnika można samemu posadzić drzewo 2 sztuki i miec pod ręka rokitnik

Gość gość
kupilem dwa soki z acai 100% jeden firmy ekomedica 30zl rzadki fioletowy smak czarnej jagody drugi bio avena 50zl gesty ziemisty lekko oleisty. Zapach smak konsystencja zupelnie inny ktory prawdziwy?

Gość lalusia lilusia
dajcie spokoj z tymi acai ! u nas tez sa owoce o takich wlasciwosciach :) poznym latem porobiłam soki z CZARNEGO BZU i ARONII cala jesien i zime to piliśmy, 3 dzieci, maz i ja i nikt nawet kataru większego nie miał :D

Gość lalusia lilusia
i to za darmo :) aronie mam w ogrodzie a czarny bez zbieraliśmy w lesie

Gość gość
A wiesz, że jest nawet nawet, ale uważam, że lepszy jest ten z jagód goji. Na chudzianka.pl/suplementy-i-sok-z-jagody-acai-i-goji-jagody-a-odchudzanie-i-zdrowie piszą o sokach bardzo pozytywnie. zdecydowałam się spróbować i nie zawiodłam się! Schudłam tu i ówdzie po kilka cm.

Gość gość
Koleżanka u góry jest negatywna do soku monavie.Oczywiście z wypowiedzi widać że to taki subtelny sarkazm.Ja piję i polecam ten akurat produkt.bardzo mi smakuje

Gość gość
ja polecam soki stad www.eko-pychotka.pl maja duzy wybor i naprawde mozna zrobic solidne zakupy:)

Gość gość
W aptece można kupić 100% soki z owoców, bez dodatku cukru , firmy Donum Naturea,500 ml

Gość GosiaKukula
W czasie diety, kiedy ograniczałam jedzenie niektórych produktów chodziłam ciągle głodna. Gdzieś przeczytałam, że jagody acai m.in. zmniejszają apetyt i rzeczywiście podczas dłuższego stosowania soku z tych jagód przestałam mieć napady głodu i dzięki temu udało mi się schudnąć parę kg. Zamawiałam na stronie http://ziolavita.pl/sok-z-acai-100-500ml-ekamedica-p1242.html

Gość gość
na polskim rynku nie ma acai, przede wszystkim dlatego, ze wlasciwosci tej jagody szybko sie utleniaja po zerwaniu. zwykle acai podaje sie w formie zmrozonej, podobnej do lodow (czesto z bananem lub innymi owocami), zeby zachowac ich wlasciwosci. Od dawna szukam soku z acai, ktory nie bylby "oszustem". na wiekszosci etykiet znajdziecie sklad, ktory sie sklada z 2 % acai, a reszta to sok winogronowy, nienawidze tego! nabijanie ludzi w butelke! ufam tylko sokom z Oleofarmu, moj kuzyn tam pracuje i dzieki temu wiem, ze to nie zadna ściema, a soki sa naprawde naturalne i wartosciowe. co prawda nie maja jeszcze soku z acai, ale podobne wlasciwosci do acai maja soki z noni i goji, ktore kupuje wlasnie z oleofarmu. polecam zamiast acai.

Gość gość
Kupuję liofilizowane jagody bio, dodaję do koktajlu, mam wtedy pewność większą niż w przypadku soków. Acai hamują skutecznie mój apetyt, dzięki temu udaje mi się utrzymać prawidłowa wagę, najbardziej podoba mi się wygląd mojej skóry, świetna poprawa, trądzik, który miałam zniknał. Ostatnio znalazłam w postaci tabletek, polecam, ja kupuje zawsze tutaj http://www.ziolavita.pl/acai-60kaps-altermedica-p2236.html

Gość gość
Ja kupiłam sok bio z acai na opakowaniu napisane jest ze jest w 100 %a jagód acai i nie jest z koncentratu czy tak jest faktycznie niewiem niemam fakultetu z chemii , ale chyba działa albo odczuwam efekt placebo . Pije go od tygodnia choć w smaku jest okropny i już odczuwam skutki . Brakowało mi energii , niemialam na nic ochoty , byłam wszytkim znudzona, teraz jest inaczej mam pełno werwy etc . Jeżeli chodzi o odchudzanie to niewiem bo ćwiczę 3 razy w tygodniu dużo pije wody odkąd pije ten sok , mam ładniejsza cerę , zdrowsze paznokcie

Gość languis
Rabenhorst ma smoothie z acai, jgodami i bananem. fajne i orzezwiajace polaczenie smakowe.

Gość gość
Piłam wiele marek ale jeśli chodzi o sok z jagodą acai, to tylko ten moge polecić http://synergypoland.pl/mistify/ z uwagi na to, że jest produkowany przez firmę, która 10 razy z rzędu została uznana jako najzdrowsza firma USA, co z kolei przekłada się na najwyższą jakość. Ten kto nie spróbuje, to się nie dowie jak działa i jaka jest różnica pomiędzy innymi sokami.