Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fama999

Brzydcy ludzie

Polecane posty

Gość Fama999
Ja właśnie jestem takim zadbanym brzydactwem i musze wam powiedzieć, że mam skryty żal o te wszystkie zabiegi które musiałam uskutecznić i za nie zapłącić żeby nie straszyc ludzi na ulicy :(

No właśnie o to mi chodzi, teraz gdy mamy tyle możliwości, wystarczy na prawde troszke rozumu i czasu, pieniążków też nawet nie az tak dużo i mozna na prawdę ładnie wyglądać. I gdy ktoś na prawde chce to wezmie sie za siebie i zrobi coś z własnym wyglądem a nie będzie sobie wmawiać, że jest brzydki i nic sie nie da z tym zrobić :)

Gość Fama999
kocham podszywy :D

Człowieku daj już spokój, nikt cie tu nie chce. Oczywiście, że wiem co to znaczy pogarda

Gość Fama999
hahah :D

Gość Fama999
w dodatku NIC to nie dało, upatrzony facet nawet sie nie obejrzał a reszta zapytała tylko czy we mnie piorun strzelił bo jakoś tak dziwnie wyglądam :)

Prawda mi w niczym nie przeszkadza, jest bardzo ważną częścią mojego życia. Swoje forum już mam i na pewno cię nie zaprosze

Gość Fama999
tak tak nie obejrzał się więc porwałam go zamknęłam w piwnicy a później niczym hannibal lecter zrobiłam sobie ucztę z jego wnętrzności :D

Wzajemnie. Fama999 hahah a smakował Ci? :D ciekawe co to za radocha jest w podszywaniu się lub obrażaniu kogos na forum, zawsze mnie to zastanawiało. A Ty kim tak właściwie jesteś, ze postanowiłas załozyc taki temat i skąd te pytania? masz z tym styczność na codzien, czy tak po prostu Cię naszła nocna myśl? :)

Gość Fama999
:D mnie też śmieszą strasznie te podszywy :D hmm .. w sumie to nocna myśl :D inspirowana wpisami na forum :D

Yhym no ja własnie też często mam takie różne rozkminy, swoją drogą ludzie to mają niezłe pomysły nieraz, choćby tuataj na forum, dlatego tak to lubię :D

Gość Fama999
ja też zawszę się człowiek odstresuje przed snem :D

Dokładnie :) Ja juz jestem idealnie odstresowana i uspokojona, także myśle, ze teraz juz bez obaw moge zagłębic się w krainę snów. Dobranoc :)

Gość Fama999
Dobranoc :) ja chyba też już się udam na spotkaniem z Mordeuszem bo dość późno się zrobiło :D

Gość Fama999
*Morfeuszem

Gość ja o sobie.
a co jesli ktos niedosc ze brzydki to jeszcze gruby jest? szczegolnie jesli to kobieta? tylko sie powiesic

jak bylem mlody to mialem wymagania a sam jestem brzydki a teraz wziaolbym kazda ktora by mnie chciala byleby nie byc sam.

"ja o sobie. a co jesli ktos niedosc ze brzydki to jeszcze gruby jest? szczegolnie jesli to kobieta? tylko sie powiesic" albo przyjsc do takiego prawiczka jak ja nie wiem co gorsze

Gość cześć, kafelesba
02:20 [zgłoś do usunięcia] ja o sobie. a co jesli ktos niedosc ze brzydki to jeszcze gruby jest? szczegolnie jesli to kobieta? tylko sie powiesic ty to naprawde jesteś brzydka jak psia kupa.

Gość spostrzegawczy typ
yyughiuh - nie jestes przypadkiem smiesznym studentem? ;P

Nie. Jestem facetem (niektorzy twierdza ze nei jestem) z niedosc ze cienkim to i krótkim przyrodzeniem.

Gość Fama999
"a teraz wziaolbym kazda ktora by mnie chciala byleby nie byc sam." o dżizas :D aż taka desperacja ?

Gość lililui33
a to na kafe normalne sami desperaci i prawiczki po 20 :D

Gość aaaaaaarwena
nie maja sie najlepeij ale najgorzej maja starzy ( po30) takim juz nic nie pomoze naciaganie, kasa ani uroda bo jest juz nieswieza :classic_cool: