Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1357

pomóżcie...

Polecane posty

Mam zamiar pisać pracę magisterską na temat Alkoholizm kobiet jako współczesny problem społeczny. Nie wiem jaki wziąść problem badawczy i czy muszę przebadać 100 kobiet uzależnionych czy po prostu 100 osób które wypowiedzą się na temat alkoholizmu wśród kobiet.Pomóżcie

chodzi mi o to czy mam badać kobiety uzależnione wypowiadające się na temat swojego uzależnienia czy osoby które bedą się wypowiadać na temat uzależnionych kobiet. nie wiem na co lepiej pisac, boje sie że nie znajdę 100 kobiet uzależnionych które zgadzą się na badanie

Gość klementynka37
Jak to nie znajdziesz? Mało to ich za sklepami ?

Mam koleżankę z byłej pracy która jest alkoholiczką. Ona nie widzi problemu oczywiście. Śmierdzi od niej od rana alkoholem, ręce jej się trzęsą.

Gość klementynka37
Jaqueline A który alkoholik widzi w tym problem?

Będzie ciężko bo ankieta ma mieć minimum 40 pytać więc mogą się szybko znudzić..

Gość klementynka37
,,Będzie ciężko bo ankieta ma mieć minimum 40 pytać więc mogą się szybko znudzić.." Znudzić jak znudzić,ale...mało która się przyzna do tego,że jest alkoholiczką . Ja bym na twoim miejscu pierwsze kroki skierowała do grup wsparcia AA. Porozmawiaj z opiekunami i na pewno ci pomogą.

Gość klementynka37
Na ten pierwszy znajdziesz osoby raczej tylko w AA. Na ten drugi zapewne wśród znajomych... Gdyby był to temat alkoholizm wśród mężczyzn byłoby chyba łatwiej:-)