Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leal Price-Charlston 21

Które mamy zaciążyły od clostilbegytu i w którym cyklu??

Polecane posty

Wlaśnie birę pierwszy raz po jednej tabletce prze 5 dni a jak nie pomoze to 2 tabletki dziennie. Dostalam bo mam brak owulacji i brak okresów...weźcie mnie podbudujcie bo czasami mi sil nie starcza..a i mam policystyczne jajniki. Które mamy zaszly po tym i w którym cyklu od stosowania?

ja w pierwsza ciaze zaszlam przy pierwszym cyklu z Clostulbegyt, a w druga przy drugim. Bralam po jednej tabletce od 5 do 9 dc

Gość mlodamamusiamaciusia
Ja zaszlam w pierwqszym cyklu z clo. Po 8 miesiącach staran.

jeszcze brakuje tematu pt "jak długo uprawiacie seks i jak szybko zaszlyscie,albo facetami sie wymeincie hehe bo cos z wami jest nie tak

do osoby wyżej. Poprostu chcę się podbudować troche bo duzo mnie kosztuje emocjonalnie to że nie mogę zajść w ciążę. I fajnie jest wiedzieć że komuś się udało po clo. Jk ci nie odpowiada to nie czytaj. z resztą bylo to do kobiet które stykaja się z clo. Ty widać styknęłaś się z pałką bambusową w leb bo masz ograniczone pojmowanie świata. Sorry....

bralam, bo nie mialam jajeczkowania, jajeczka nie rosly, poza tym cykle mam strasznie rozregulowane, czesto musze miec wywolywany okres. Mam stwierdzone 3 cechy charakterystyczne dla PCO, ale przy tym prawidlowa budowe jajnikow. O pierwsza ciaze staralam sie 9 miesiecy bez lekow, przy tej ciazy wiedzialam juz "co jest grane", wiec od razu wzielam clostilbegyt.

Gość ana marii
Ja brałm i ni ezaszłam, ale miałm swoje owulacje. Nadal mam i tak nie zachodze.

Gość dfhjdrgj
Ja zaszłam w drugim cyklu

Gość mozemowmijohnes
ja zaszłam w pierwszym cyklu z clostilbegytem i dupchastonem. aajestem z 7 mieś:)wszystko z dzidzią ok:)

Widze że duzo was jest. Mam nadzieje że los bedzie łaskawy dla mnie :) no i gratuluje że się Wam udalo :) troche sie podbudowałam Są jeszcze jakiś dziewczyny zaciążone albo z dziećmi po Clo?? :)

Gość gość
up

Gość gość
w 5 się udało :) Teraz staramy się o kolejne dziecko, jestem w trakcie pierwszego cyklu.

Gość yokasta80
Zaszlam w pierwszym cyklu z CLO po prawie 4 latach staran... Teraz jestem po pierwwszym miesiacu i czekam na efekty :)

Gość gość
Ktos odgrzebal moj stary temat:) Tu autorka. Mam 2,5latke w domu:) ciąża w styczniu 2013. W grudniu 2012 miałam laparoskopie i hsg. Od razu po tym ciąża. Nadpalali/koagulowali mi jajniki. Clo brać nie mogę bo mam reakcje alergiczne po tym leku iwyladowalam w szpitalu po pierwszym cyklu w 2012. Urodzilam córeczkę 3 października 2013:)