Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Banany

Czy trzeba mieć paszport do Włoch? (podróż samolotem)

Polecane posty

Gość Banany

Witam. Jak w temacie. Czy trzeba mieć paszport do Włoch gdy chcę lecieć samolotem? Mój stracił ważność i będę musiała ewentualnie wyrabiać nowy. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość sono italiano
włochy są w unii a więc nie trzeba paszportu wystarczy dowód osobisty

Gość Banany
Poważnie? Myślałam że jak na samolot to trzeba mieć ;) dzięki

Gość Banany
Jakie koreczki? O czym ty mówisz? Aaa wiesz co jak czytam twoje wątki i odpowiedzi to nasuwa mi się jedno - jesteś chamska strasznie chamska brak słów na twoje zachowanie

w tamtym roku leciałam do Neapolu i nie miałam paszportu a tylko dowód osobisty. Dodam, że wylot był z Pragi i żadnego problemu. Przy powrocie też. Ale uwaga na bagaż podręczny, na niektórych lotniskach bardzo czepiają się rozmiarów. Lepiej więc to sprawdzić przed odlotem.

Gość Banany
No to czegoście mi wcześniej nie powiedzieli? Ja głupia nie latałam, bo myślałam, że muszę mieć paszport, to wszystko przes was...

Gość Banany
To wyżej to podszyw i wiem nawet kto się za mnie podaje. Wcześniej latałam poza Europę no i miałam paszport stracił już ważność i dlatego pytam bo szykuje mi się wyjazd do Wloch, dlatego chciałam wiedzieć czy muszę znowu wyrabiać ;) Dzięki za odpowiedzi. O bagażach wiem że muszę trzymać się ustalonych zasad ;)

na 100% można lecieć na dowód podszywy to zgroza, sama przed chwilą zalogowałam się, żeby na moim topicu nie było podszywów :/

Gość Banany
Dzięki wielkie za odpowiedź ;) ja zawsze myślałam że jak samolotem podróż to trzeba mieć paszport ;D Spadam już z kafe wszelkie wpisy pod tym nickiem nie będą już moje tylko podszywy

Gość JASSAFDSAFAS
MAJTKI NA GRANICY SIE ZDEJMUJE;WLOCHY TONAPALENCY

Gość gość
A jak po wycieczce. Ja również wybrałam się do Włoch z tym biurem http://www.cortina.com.pl/ i jestem zachwycona, co za fantastyczne miejsce. Było cudownie.

Gość gość
strasznych bzdur Ci tu nagadali a Ty wierzysz i potem będziesz miała przykrą niespodziankę na lotnisku. Otóż prawda jest taka, że do Włoch drogą powietrzną można wlecieć TYLKO I WYŁĄCZNIE na paszport Polsatu. Jak nie będziesz miała to Cię zawrócą na lotnisku