Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobiet po wielu partnerów

Czy pójście do łóżka z kolejnym facetem to dla was rutyna, jak miałyście wielu?

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena
mialam seks 2 razy i z tego dwojke dzieci - czy jestem twoim idealem?"

Gość goska287
:DDD

Gość truteń_gucio
lejesz tzn ze sikasz mostkiem ??

Gość do szafa_gra
12 partnerow to tak zle, ale jak np. anal byl z 6 to nie za dobrze. nie lubie jak kobieta miala wielu partnerow analnych, a zwlaszcza anal przygodny lub bez zwiazku. w ogole kobieta, ktora uprawiala seks bez zwiazku lub przygodny badz poszla z kims szybko do lozka z lekka jest blee

Gość do szafa_gra
mialo byc: 12 partnerow w twoim wieku to nie tak zle

Gość aaaaaaarwena
a 23 lata, 6partnerow, 2analnych? to tez nieduzo?

Gość do aaaaaaarwena
w twoim wieku to duzo i liczba ogolna i liczba analnych. 3 lacznie, 1 analny to dla mnie w twoim wieku maks

Gość aaaaaaarwena
:(

nie tak zle? w ogole nie jest zle. Ja wiem, ze to bedzie dla wielu nie do pojecia, ale ja uprawiam seks, gdyz bardzo to lubie. Wiem - tylko dziwki lubia seks. ( no i mezczyzni-ale oni sa mezczyznami, wiec to normalne ze uprawiaja seks) Moglabym miec 22 lub 32 partnerow i wszystko byloby super.

Gość zibii
odkiedy moja się nie odzywa to jade na ręcznym , byle napięcie rozładować

nie prowadze tez ankiet i wykresow- co z kim...jesli dwoje doroslych ludzi spotyka sie w lozku,to rozne techniki i zagrania sa mozliwe...indywidualna sprawa. W seksie nie jest wazny spis: co z kim, tylko odpowiedzialnosc i wzajemna zgoda na to co sie robi. No i dobra zabawa przede wszystkim!!!

Gość do aaaaaaarwena
ale jak poznasz jakiegos faceta, ktory sam swoje poruchal to bedzie ok szafa_gra a jakbys potem poznala faceta, ktory mial 1 kobiete? nie byloby ci glupio? ja i tak uwazam, ze jak kobieta np uprawiala anal z 5 to jest to niesmaczne i oblesne

Gość mireczkowataa
No najważniejsze, żeby mieć tyle samo partnerów przecież. I podobna ilosc stosunków analnych i oralnych :):) Bo inaczej normalnie obciach :):)

Gość goska287
Dlaczego mialoby by byc jej glupio? Przeciez seks to nic zlego. To temu facetowi powinno byc glupio, a nie mi

nie bylo by mi glupio to ze on zdycydowal sie/byl zmuszony miec jedna parnerke TO JEGO SPRAWA nie ponosze odpowiedzialnosci za jego czyny :-)

Gość zibii
Jak się dlużej Ona nie odezwie to cóż pójde na łowy poszukam tej ,ktora zabierze mnie do ogrodu kwitnącej namiętności -(

Gość truteń_gucio
wstyd :] nie wiesz co tu umiar znasz tylko egoizm !! nigdy bym sie z kims takim nie wiazal ... ale i tez nie wytykalbym palcami moze kiedys juz po kolejnym fiutku po kojelnym nazwijmy to umownie wykorzystaniu moze dojdzi do ciebie ze cos jest z toba nie tak ze wszyscy do okola zyja normalnie maja jednego partnera a ty ??

Gość dlatego bym nie chcial
a ja uwazam ze jak facet mial 1 partnerke to nie pasuje do kobiety, ktora miala wielu partnerow. a wielu partnerow analnych to hanba dla kobiety

Gość goska287
ja tez bym nie chciala faceta ktory mial tylko jedna partnerke

Gość mireczkowataa
pewnie, ze hańba :) Taka kobieta powinna mieć na czole wypalone znamię:):) Jeśli seks to tylko po ślubie, po ciemku i "po bozemu" :)

HAHAHA ZNAM TYLKO JEDNA TAKA JEHOWA CO MIALA 1 PARTNERA wykorzystaniu? jestem dorosla kobieta i nikt mnie nie wykorzystuje. Robie to na co mam ochote i dobrze mi z tym. A jak ktos chce to niech sie "oddaje plodnosci meza"- nie moja sprawa. a ten analowiec dalej w analowych wyliczeniach i wykresach. :-)

a dlaczego prawiczek ma sie wiazac z kobieta, ktora uprawiala anal, zwlaszcza bez zwiazku, przygodny lub przy 1. seksie z nowym partnerem?

Gość truteń_gucio
kazdy chce czegos innego ja nie mialem wiele partnerek uwazam ze w zyciu jest cos wazniejszego niz sex .... moj swiat to nie sexolandia do bzykania

Gość Ja miałam wielu
facetów. Nie będę tu liczbami rzucała, bo nie jest to istotne. Od roku spotykam się z kimś bardzo ważnym dla mnie. Nigdy nie było mi z żadnym, tak jak jest mi z nim i to pod każdym względem! On wie, że miałam wielu. Na pewno nie jest z tego dumny, zdaję sobie sprawę, ale wie jak było, wie jak jest teraz i ma do mnie zaufanie, a ja...nie potrafiłabym go zdradzić. Zresztą po co? Seksu to mogliby się od niego uczyć wszyscy ci niby "doświadczeni", z którymi się spotykałam. On jest the best! Aha...miał jedną partnerkę przede mną. A czy jest mi przed nim głupio? Nie, nie jest. Każdy z nas ma prawo zbłądzić. Nigdy nie pytał mnie o liczbę. Ci co pytają, mają kompleksy i to poważne, także zacznijcie panowie pracować nad sobą, a później czegokolwiek wymagajcie od potencjalnych partnerek🖐️))

do prawiczka i tak taka co miala wielu partnerow nie pasuje

Gość mireczkowataa
aaaa, zakumałam- prawiczki wiążą się z kobietą nie dlatego, że im się podoba, że coś do niej czują, ze maja wspólne zaiteresowania tylko dlatego, że takowa nie uprawiała seksu analnego!!!! Ja bym na miejscu prawiczka przy pierwszym spotkaniu przede wszystkim o to pytała, a zaraz potem o liczbę partneró seksualnych. I git :)

Ja miałam wielu a zdradzalas albo robilas to za pieniadze? dla mnie kobieta, ktora zdradzila to kurwa

mireczkowataa sluchaj kobiety bardzo doswiadczone takie np po analu tez raczej prawiczkow nie chca. przeciez dla kobiety ktora miala wielu partnerow prawiczek bez prawa jazdy i w okularach w ogole nie bedzie meski