Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nroviwneoinvip

jakie CZAPECZKI na taką pogodę jak teraz?

Polecane posty

Gość nroviwneoinvip

z zakrytymi uszami dalej? kiedy mogę założyć jej takie kapelusiki nie nachodzące na uszy tylko aby przed słońcem chroniły. ma 9m. Czy jak wieje to zakładać takie bardziej chroniące?

bawełniana a nie wełniana naciagana na uszy :D mó jnie nosi obecnie ,ale mój ma 2,5r ale pogoda jest ładna ...skąd jesteś ?

Gość nroviwneoinvip
dolny slask i tu też ładnie tylko że wieje mocno ma takie bawelniane ale wszystkie na uszy naciągane a i moja mama i tesciowa wpieraja mi ze dziecko uszy ma miec ciagle zasloniete,ale sie zapoci przeciez jak te 22st bedzie i w sloncu(w wózku) a takie z dziurkami tez ma tylko ze tesz na uszy.

Gość nroviwneoinvip
też *

Gość retwret
Ja bezwzględnie wkładam jeszcze dziecku czapkę zasłaniającą uszy i czoło. W bardzo ciepłe dni i spokojne (ale mieszkam w wietrznym miejscu więc takich mamy niewiele) czapkę bawełnianą zastępuję chusteczką wiązaną z daszkiem (mam córkę to taki fason może być).

Gość retwret
Dziecko nie "zapoci" się od zasłonięcia uszu. :S (Tak to jest gdy dzieci mają dzieci.)

Gość nroviwneoinvip
aha czyli jeszcze najlepiej uszka zasłaniać,mam właśnie cieniutki czapeczki tylko że na uszy i czoło. Też mam córeczkę czyli w lato jak już rok będzie miała to można takie chusteczki co piszesz lub kapelusiki:) albo ogólnie jak się ma zrobić te 28st?

Gość nroviwneoinvip
nie jestem dzieckiem,tylko jak nie wiem to się pytam,a moje dziecko często ma ciemieniuchę i się potrafi zapocić też za uszami.

Gość nroviwneoinvip
dzięki:) Więc miłego dnia!