Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

lubiłem jak nauczycielka ang w LO mówiła mi że jak

Polecane posty

jeszcze raz zapomne podręcznika i będzie musiała mi pozyczc swój to postawi mi pałe:classic_cool: niestety okazało się że w ogóle sie nie zrozumielismy :O i juz później przynosiłem ten głupi podręcznik🖐️ ps. a tak ogólnie to pani od an w lo mnie totlnie nie lubiła. i jak była matura ustna (stary jeszcze tryb) to losowałem temate i wylosowałem tekst o....ruchu feministycznym w wielkiej brytnaii w jakimś tam wieku 🖐️ jak się domyslacie pytania jakie mi zadawała praktycznie nie dotyczyły tekstu tylko ogólnie tematyki feminizmu i praw kobiet:/ pytania zadawała z takim złośiwym usmieszkiem n twarzy i dostałem 2 🖐️ a mialem na maturze 5,4,4 i ta 2 od tej jędzy😭

no dokladnie!!! to strasznie wredny babol był😭 :D ej ale chodzilo o to jak pytala!!! nie o tekst i jego zorzumienie ale co ja mysle , czy to do brze a daczego to smo i owo jak rasowa feministka w ogole poswstawiala na maturze najgorze oceny nasz klasa amiala z ang , jedna dziewcyzna nie zdala ustnego ang dostala 1:/ a w wytycznych to zeby dostać 2 wystarczy umieć się przedstawić... ale w sumie nam się należało bo na 3 tyg przed matur przyjechla specjalnie by z nami się przygotowac d matury i nikt z klasy nie przyszedl...:D:D:D:D:O ja rownież pewnie gralem wtedy w pilke albo gdzieś chlałem a mieszkala pory kawalek od wawy jakie 80km :/ no i się zemscila:O byla tyko jedna 4 , 4 x 3, reszta 2 i jedna 1