Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 jeszcze raz zapomne podręcznika i będzie musiała mi pozyczc swój to postawi mi pałe niestety okazało się że w ogóle sie nie zrozumielismy :O i juz później przynosiłem ten głupi podręcznik ps. a tak ogólnie to pani od an w lo mnie totlnie nie lubiła. i jak była matura ustna (stary jeszcze tryb) to losowałem temate i wylosowałem tekst o....ruchu feministycznym w wielkiej brytnaii w jakimś tam wieku jak się domyslacie pytania jakie mi zadawała praktycznie nie dotyczyły tekstu tylko ogólnie tematyki feminizmu i praw kobiet:/ pytania zadawała z takim złośiwym usmieszkiem n twarzy i dostałem 2 a mialem na maturze 5,4,4 i ta 2 od tej jędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lullabyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 faktycznie cie nie lubila skoro wylosowales temat o ruchu feministycznym a ona pytala cie o feminizm i prawa kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 no dokladnie!!! to strasznie wredny babol był :D ej ale chodzilo o to jak pytala!!! nie o tekst i jego zorzumienie ale co ja mysle , czy to do brze a daczego to smo i owo jak rasowa feministka w ogole poswstawiala na maturze najgorze oceny nasz klasa amiala z ang , jedna dziewcyzna nie zdala ustnego ang dostala 1:/ a w wytycznych to zeby dostać 2 wystarczy umieć się przedstawić... ale w sumie nam się należało bo na 3 tyg przed matur przyjechla specjalnie by z nami się przygotowac d matury i nikt z klasy nie przyszedl...:D:D:D:D:O ja rownież pewnie gralem wtedy w pilke albo gdzieś chlałem a mieszkala pory kawalek od wawy jakie 80km :/ no i się zemscila:O byla tyko jedna 4 , 4 x 3, reszta 2 i jedna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 no wiem że stary dowcip ...sam jestem stary to chyba do mnie taki suchar właśnie pasuje tzo nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 27:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban 2x 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 no nie wiem... nie wyglądam na swój wiek i nie wiem czy jestem przystojny:o jak myślisz? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e654c2c6a7498a12.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban 2x 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 tyle że to naprawdę ja:O:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban 2x 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5159559&start=0 skoro nie wierzysz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 zawsze chciałem mieć bogata, sławną i wpływową siostrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 no własnie ten nos jest tego no malo wyjsciowy ale co ja poradze?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 na tym topiu nie rozmawiamy o polityce pomarańczo, rzumiem że praca na akord , klepanie postów, za to ci płaca ale wybierz inny topik i tam ciskaj posty utorstwa piarowców tej czy innej opcji politycznej czy też gazety (a raczje jej właściciela) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 zamierzam ale dopiero wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach