Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omajgoshhh

Skad mi się wzięła w pokoju dżdżownica?!

Polecane posty

Gość omajgoshhh

Przyznaję, ze nie sprzątałam pokoju chyba od miesiąca, do tego mam w pokoju świnkę morską, która czasami chodzi po moim pokoju, dzisiaj zamiatam w pokoju to siano i trociny, a tam dżdżownica taka 3cm. Wywaliłam ją przez okno, ale SKĄD ona sie tam wzięła? Mogło się takie główno wytworzyć w moim pokoju albo wyjść z mojego prośka??????????? Czy musiał ją ktoś przynieść?

Gość analiza liza
to pewnie był jakiś pasożyt z cielska twojej świnki pewnie złożyło to jaja gdzies jak ludzie mogą mieszkać w takiej oborze :O

Gość omajgoshhh
Od dzis będę codziennie sprzątać w pokoju :( jezu! Ale taka 3 cm. dżdżownica może siedzieć w mojej śwince? Co mam robić? :O

Gość na czkawke dobra
to moglo byc cos od mola spozywczego, moja znajoma widziala takie przed plaga takich u siebie, polecamw yrzucic wszystkei resztki jedzenia!

Gość juns
larwy moli inaczej wyglądają. Chyba że autorka nie wie co to dżdżownica. raczej stawiałabym na pasożyty od zwierzaka.

Łooomatko, ale się uśmiałam. Nie- dżdżownica nie wylazła ze świnki, nie ma takiej opcji:) Na buciorach przyniosłaś to cudo pewnie z dworu i potem szczęśliwe podrosło. Sprzątaj trochę częściej i nie zostawiaj resztek jedzenia- bo robi się ciepło i różne cuda do życia się budzą:)

Gość omajgoshhh
to wyglądało jak dżdżownica, tylko, że taka krótka (3cm) i tylko jedną znalazłam. Gwiezdna Wojna - nie mam żadnych kwiatków w pokoju

Gość omajgoshhh
ten robaczek był oślizgły jakby w śluzie więc możliwe że wyszedł z odbytu świnki , w klatce świnki jest dużo jedzenia starego zmięszanego ze szczochami

Gość omajgoshhh
ale to było krótsze niż ten obleniec

Gość omajgoshhh
jutro biorę prosiaka do weterynarza :o

Gość omajgoshhh
śwince akurat zmieniam trociny co 2 ew. 3 dni.