Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole na plaskim!

Nie lubie szpilek!Czy tylko ja?

Polecane posty

Gość wole na plaskim!

Witam od niepamietnych czasow nie lubie szpilek,owszem mam kilka par w szafce ale nosze tylko od swieta,moim zdaniem sa niewygodne,zostawiaja odciski,stopy niemilosiernie bola itd itd,natomiast na nogach innych kobiet bardzo mi sie podobaja,najczesciej wybieram trampki,mam ich kilkanascie par,baleriny,ewentualnie koturny,owszem zdarza sie kiedy mam ochote zalozyc obcasy,ale przejde kawalek i mam dosc,wiec zmieniam na trampki,czy jest tu jakas kobietka ktora ma podobnie?:)

Gość goska287
a ja lubie:)

Gość wole na plaskim!
Witaj Gosiu:)Wiele kobiet lubi,widze na ulicach mnostwo kobiet w szpilkach a dla mnie to udreka,potrafie chodzic na obcasie ale mecze sie przy tym:(

Gość nasturcja lis
mam to samo:D

Gość alabala
Szpilki są piękne, nie da sie ukryć! Też nie mogę ich nosić, bo są mega niewygodne. Jesli już muszę to wybieram koturny, chociaż marzy mi się by zalożyć platformy i nie wyglądać w nich śmiesznie. :(

Gość wole na plaskim!
cygareto jak masz dlugie nogi to w szpilkach pewnie zjawiskowo wygladasz,jesli lubisz to nie przejmuj sie niczym tylko nos!:)

Gość goska287
Moze nie umiesz w nich chodzic po prostu? Nie mowie, ze to mega wygodne, ale mozna przywyknac:)

Gość wole na plaskim!
Platformy:-DKawalek bym przeszla i wymiekla:-D

Gość fewtertew
ja mam podobnie :-) Też mam kilka par szpilek/obcasów z czego większość nigdy nie widziała nic poza wnętrzem pudełka i przedpokojem :-D Buty na obcasach mi się podobają ( niektóre ) ...dopóki ich nie założę :-D Nie dość, że na tyle cenię wygodę, że nie mogę się przemóc żeby w nich na co dzień chodzić, to jeszcze niekoniecznie mi się podoba to jak w nich wyglądam. Wiele dzieczyn twierdzi, że w obcasach wygląda się automatycznie lepiej - gówno prawda! Mi się w większości kobiety w obcasach nie podobają. Nogi w obcasach niekoniecznie wyglądają moim zdaniem zgrabniej. Z kolei jeśli chodzi o facetów, to wbrew kobiecym oczekiwaniom bardzo często nie zwracają oni uwagi na buty - znam to z teorii i z praktyki.

Gość najmadrzejszy na swiecie
ja zwracam uwage

Gość wole na plaskim!
Wlasnie wiele osob pyta dlaczego nie nosze szpilek skoro poruszam sie w nich jak modelka na wybiegu;)A dla mnie to po prostu udreka:(Natomiast zaszaleje z koturnami i kupie jeszcze z dwie pary:Pchoc gdy patrze na te szpilki w sklepach to oczu oderwac nie moge;)

Gość goska287
Ale w czym problem? nie chcesz, to nie chodz

ja za to nie potrafie chodzic na koturnie, bo noga mi sie meczy a na szpilkach moge biegac w maratonie ;)

Gość najmadrzejszy na swiecie
masz racje, czytalem jednym okiem i co drugi wers, przepraszam