Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antidotum00

trądzik

Polecane posty

Hej Jestem Ania i mimo że skonczyłam juz wiek dojrzewana nadal dokucza mi problem tradziku, stosowałam naprawde wiele kosmetyków i preparatów, ale on ciągle powraca i nie musze mówic ze wygląda fatalnie. Moze mogłby mi ktos poradzic co mam zrobić w tej sytuacji?

Gość Kapustka Zofia gaździna
jak skonczylas 18 lat to nacieraj buzie spermą swojego chłopaka

Gość daaaaa
tez mam ten problem. mam 23 lata. non stop pelno zaskornikow i wypryskow. na razie przechodze na kosmetyki apteczne. zobaczymy co to da.

Gość daaaaa
na razie sprobuje ziaje med, linia antytradzikowa. wszystkie kosmetyki w cenie okolo 12zł. jak to nic nie da to jeszcze sprobuje kosmetykow z tołpy.

Gość bylas u lekarza z tym
ziaja med to nie jest jakosc. poczytaj o skladach kosmetykow unikaj glikoli, parafin, silikonow i izopropyli

tylko izotec:classic_cool: nic inego ci nie pomoże jesli masz np ponad 22 lata i nadal pryszcze czy krostki... ogolnie jakies wkurwiajace syfy jelsi nie masz przeciwskazan medycnzych bierz izotec, popros dermatologa tylko nie pozwol sobie wcisnąć kitu!!! derm specjalnie bedzie ci odradzal izotec bo wtedy on nie zarabia.

Gość daaaaa
to jakie kosmetyki w takim razie? tylko nie jakies ekstremalnie drogie?

Gość aaaaaaarwena
wszystkie AA nie mialam wiekszych problemow ze skora ale po braniu tabletek przeciwpsychotycznych strasznie mi sie zepsula skora, aa mi troche pomaga jeszcze nie jest idealnie ale wszystko na dobrej drodze

:D nie zwracja uwag na te pwpisy pomarańczy negatywne o izotecu. tu siedzi na pewno jakis dermatolog pijawk i neguje izotec jako lek a jest najskuteczniejszy i najlepszym sposobem na pozbycie się NA STAŁE niemilych dla oka i bolących w dotyku zmian skóy na twarzy, plecach , dupie itd... njlepsza metoda, najlepsza finansowo. niestety jie kązdy może to brać. znajdz uczciwego derma najlepiej z polecenia ze wypisuje izotek i ic do niego biegiem:) ps. lena? :classic_cool:

kup sobie np krem bezzapachowy z alterry i olejek z drzewka herbacianego oraz eukaliptusowy (albo jeden z nich). po umyciu buzi jakims delikatnym preparatem (np emulsja z dzika roza tez z alterry albo zel do cery wrazliwej i alergicznej aloesowy z bielendy) na kapkę kremu na zaglebieniu dloni dodaj krople badz dwie ktoregos z olejkow (mozna tez uzywac lawendowego o ile nie masz problemu z naczynkami i czerwona skora), wymieszac, i tak smarowac twarz. mozesz tez kupic sobie krem mumio kalina na allegro, bardzo fajny, co prawda ma silikon w skladzie ale mimo tej wady dziala dobrze. i koniecznie musisz byc na diecie wykluczajacej nadmiar cukrow, weglowodanow prostych, skrobi i konserwantow. przebadaj sie tez pod katem hormonow i dobrze by bylo zrobic wymaz bo to moze jest jakies inne zakazenie bakteryjne, gronkowiec lub nuzeniec, albo zwykle zapalenie skory, cos innego niz tradzik w kazdym razie. alterre kupisz w rossmannie, wszystkie te produkty sa tanie.

ps. lena? nie lena ale chyba wiem o kim mowisz :D

Gość abcdefgkobieta
no niestety bywa, ja mam 26 lat i nadal ten problem... jedyne co mi pomagało to kuracja hormonalna, więc moze wybierz się do ginekologa/endokrynologa. Żadne apteczne specyfiki ani żaden dermatolog przez wiele, wiele lat mi nie pomogli...

nie czytaj nawet tej pomarańćzy powyzej co chce cie leczyc jak szmanka , wyciagui z jakis drzew krzakow, robakow , glowownogow gooobow... i co ze tanie (choc watpie) ??? bedziesz 5 h przed lustrem spedzac? i do konca zycia sie pacykowac setką roznych szuwaksów? bez sensu. tylko izotec!!! :classic_cool: ps. ty kto?:D

raczej sie nie znamy, ale wchodze na kazdy temat o pryszczach i wszedzie piszesz o tym izoteku :D

" 12:47 [zgłoś do usunięcia] bylas u lekarza z tym raczej sie nie znamy, ale wchodze na kazdy temat o pryszczach i wszedzie piszesz o tym izoteku " :classic_cool: to jakieś hobby? czy zawodowo?:P wiedzialem ze jestes oplacana przez mafię dermatologiczna:O no j tez cie ciągle widze , piszesz o tym by nakłądać na twarz jakieś dziwne rzeczy :D:D:D: zeby wykonc zabieghi jakie proponujesz (uprzednio musialbym sprawdzic czy to wsio nie jestem uczulony) t by mi zycia nie starcyzo.... bralem izotec pol roku, problem zniknal ... ostatnio kumpel przestal brac - mail od zawsze stany zapalne na twarzy - wziąl i zniknely, i od razu sobie znalazl dziewcyzne , wczensiejs ie wstydzil. inn kolezanka dokladnie ten sam motyw. izotek i problem zniknal bezpowrotnie. tylko izotec. mowie wam ludzie...

moze z kims mnie mylisz? wiele z tych rzeczy o ktorych pisze sama wyczytalam na forum, nawet na kafeterii

zreszta nie w kazdym temacie o tradziku sie wypowiadam, ale kazdy napotkany czytam, mozesz nie kojarzyc moich poprzednich postow. nie jestem lekarze, jestem uswiadomiona kafeterianki :classic_cool:

uswiadomiona kafeterianka*

Gość juz tu wczesniej pisalam
nie mam zamiaru brac jakichs prochow. moze faktycznie pojde do dermatologa, zobaczymy....

hej Byłam niedawno u mojej dermatolog i zaleciła mi stosowanie środku o nazwie rozex stosuje sie go na wypryski i zmiany na skórze, nie wolno przebywać dużo na słońcu, dawkujemy ostrożnie, jest bardzo silnie działającym środkiem i dlatego też jest tak skuteczny w walce z trądzikiem, ja sie z nim dobrze czuje i wyglądam coraz lepiej, więc myśle ze pomoże i Tobie.

Gość antidotum000
Wielkie dzięki za info o rezexie! Pomogło!