Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionyech

dlaczego ta dziewczyna tak się zachowała

Polecane posty

Gość zdziwionyech

no więc podobala mi sie znajoma ze studiow, ale nie zwracala na mnie większej uwagi od dawna. Jednak od jakis 2 tygodni to się zmienilo, zaczela byc mila, zagadywac,generalnie widac w niej było jakies chęci poznania mnie. Zblizala sie impreza, na ktorej mialem byc i ja i ona, dopytywala się mnie kilka razy czy przyjdę, cieszylem sie bo myslalem ze coś podzialam na imprezie, poznam ją lepiej impreza byla wczoraj a dziewczyna przyszla...z jakims kolesiem ( nie ma chlopaka, to jakis jej znajomy ):/ wiekszosc imprezy przegadalem z inną koleżanką, przypadkiem ( będac w lazience ) uslyszalem rozmowe owej dziewczyny i jej kolesia, z ktorej wynikalo ze dzis idą do niej, w celach wiadomych. i rzeczywiscie, chwile pozniej opuscili impreze no więc po co ona się tak wczesniej w stosunku do mnie zachowywala, z czystej zlosliwosci? :(

Gość droggammi
Dziewczyna zrobiła się miła, chciała cie poznać - czy to cos oznacza poza tym, ze chciała byc miła i chciała cię poznać?

Gość zdziwionyech
z tym poznawaniem to wlasciwie chodzilo mi o to ze czulem sie podrywany, a potrafie odroznic zwykly flirt od czegos wiecej, mam juz troche lat :) mam takie wrazenie ze ona chciala mi zamącić w glowie z jakiegos powodu, ot tak dla kaprysu byc może

Gość AS26
Może lubi się dowartościowywać flirtując? Ale sam fakt, że wcześniej Cię ignorowała, a potem de facto zaczęła podrywać nie świadczy o niej najlepiej. Gdyby olewanie było spowodowane nieśmiałością, nie zaczęłaby Cię nagle zaczepiać, to wygląda albo na jakieś zimne kalkulacje, albo na zabawę Twoja osobą. Nie daj się babie ;)

Gość myśle, że lekko ci sugerowałą
zebyście razem poszli na ta impreze nie wykazałes zainteresowania to zaprosiła kolege a ciebie sobie odpuściła

Gość zdziwionyech
no ale poszlismy razem, to mielismy przyjsc jako para czy co? poza tym ja z pewnym dystansem do niej podchodzilem, bo slyszalem o niej ze zmienia facetow co miesiąc - ale wiadomo jak to z plotkami nie do konca wierzylem - a wczoraj sie w zasadzie potwierdzilo

no to poco Ci ona, chcesz mieć taką dziewczynę? widzisz jak luźno traktuje znajomości

Gość zdziwionyech
szczerze mówiąc to chętnie bym z nią do łóżka poszedł bo ciało ma fajne, ale jak znam siebie to bym się zakochał , niestety nie umiem "ruchać i rzucać " ech ;)

Gość porada65575568
taki typ, skoro jak piszesz jestes uczuciowy to daruj sobie, bo zakręci tobą jak na karuzeli

Gość .............,.
laski sa glupie