Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyindywidualizowana_ka

Czy wierzycie w duchy??

Polecane posty

Gość Wyindywidualizowana_ka

Pytam,bo chyba widzialam na wlasne oczy,ale nie jestem pewna albo podswiadomie nie chce miec pewnosci,bo straszny ze mnie cykor..Jakis czas temu spiac w jednym pokoju z mama przebudzilam sie , przynajmiej tak mi sie wydawalo,ze otworzylam oczy, i zobaczylam jak stoi kolo mamy lozka mezczyzna w czarny plaszczu i kapeluszu, ubrany caly na czarno.Zaczelam tak krzyczec,ze wszystkich obudzilam.Kiedy mama zapytala co sie stalo odpowiedzialam tylko 'nic' i odrazu zasnelam.Nie wiem czy to ma cos z tym wspolnego,ale miesiac pozniej moja mama byla ofiara proby zabojstwa i ledwo przezyla.Nigdy z nikim o tym wczesniej nie rozmawialam,ale chcialabym wiedziec czy to zwykly zbieg okolicznosci czy takie rzeczy rzeczywiscie sie zadazja nie tylko mi..

To co opisujesz, to jeden z najczęściej spotykanych zwidów, mówi się o nich - cieniści ludzie i doczekali się nawet wielu artykułów na swój temat, tu kawałek: "Tak długo, jak istnieją poszukiwania i zjawiska związane z duchami, tak długo pojawiają się także relacje o "cienistych ludziach". Owi cieniści ludzie są opisywani jako niewyraźni, podobni do cieni, a ich pojawieniu się towarzyszy dziwne uczucie. Prawie zawsze przybierają męskie kształty, są wysocy i posiadają obszerną sylwetkę, zaś być może najdziwniejszą ich cechą jest to, że prawie zawsze są widywani z kapeluszami na głowach." Ja sama widywałam coś podobnego stojącego w drzwiach mojego pokoju i to przez dłuższy czas, ale najwyrazniej juz sobie polazło, nie wiem co to było :D