Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi na duszy dzisiajaa

nigdzie nie mogę znależć pracy - jestem załamana

Polecane posty

mam wyksztalcenie wyzsze, skonczylam ekonmie, ostatnie 3 lata pracowalam w panstowce na stanowisku pracownika administracyjnego, od miesiaca szukam pracy , wiem, że byc może to krotki czas ale wysylam cv i nie ma zadnego odzewu, nie zapraszaja mnie na rozmowy, nic, cisza gdy zanosze cv do sklepu czy inne "nizsze" stanowiska to mi dziekują i tak kolo sie zamyka jestem zalamana:(

Gość najmadrzejszy na swiecie
znajdz bogatego meza i po klopocie. W przeciwnym razie bedziesz sie cale zycie szarpac z jakimis CV

Gość Roman polanskii
uśmiechnij sie , pokaż cycki .. idzie wiosna .

dzięki za rady:O

Gość qwertyuiu
jakie miasto?

miasto nie jest duze, 60 000 mieszkancow, wielkopolska ogłoszenia o pracę są, w sumie wyysłam, roznosze codziennie gdzieś ale na tym sie etap dla mnie kończy zmienilam wzor cv, zmienilam zdjecie i nic

Gość kurzafix
a w porcie lotniczym im. Chopina dział służby ochrony lotniska aż piszczy aby przyjąć do pracy choćby dziesięć kobiet a wolnych etatów jest 80

Gość a ja mam takie pytanie
czy kłamanie o wykształceniu jest sprzeczne z prawem? ale nie chodzi mi o dodawanie sobie go tylko o odejmowanie zakąłdamy sytuacje, że osoba jest bezrobotna dłuższy czas i ma "za wysokie wykształcenie" z powodu którego ją odrzucają wszędzie, w końcu chce pracę jakąkolwiek i w cv po prostu nie zamieści całego wykształcenia tylko urwie kawałek, zależnie od potrzeb Tak samo chyba nie trzeba zamieszczać całego doświadczenia